Συγκινητικό βίντεο: 12χρονος παλαιστής άφησε τον αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει

Συγκινητικό βίντεο: 12χρονος παλαιστής άφησε τον αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει

Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο βίντεο με έναν 12χρονο ο οποίος αφήνει αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει (Vid)

Ένας νεαρός παλαιστής σε γυμνάσιο του Τενεσί έκανε κάτι το οποίο αρκετά παιδιά δεν θα σκεφτόνοτυσαν να το κάνουν. Συνειδητά έχασε έναν αγώνα, κερδίζοντας  όμως την αγάπη του κόσμου.

Ο 12χρονος Τζάστον Κιεβιτ έδειξε την ευγενική του ψυχή, αφήνοντας τον αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει.

ADVERTISING

Το εν λόγω βίντεο έχει κάνε πάταγο στο διαδίκτυο ενώ πλήθος κόσμου στέλνει e-mail στον νεαρό.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο 13χρονος Τζάρετ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης, και εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του ζήτησε να του υποδείξει ποιος από τους παλαιστές του έχει την πιο ευγενική καρδιά.

Αυτός ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ που, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρεντ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του πραγματικότητα.

"Μπορεί ο Τζάρεντ να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του", σημειώνει ο πατέρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Justin Kievit Lets Boy With Cerebral Palsy Win Match

SHARE:

24Media Network