Συνέλαβαν πιλότο της American Airlines μέσα σε αεροπλάνο

Συνέλαβαν πιλότο της American Airlines μέσα σε αεροπλάνο
Ο 51χρονος πιλότος που κατηγορείται για τη δολοφονία τριών ανθρώπων Christian County Detention Center

Η αστυνομία στις ΗΠΑ συνέλαβε τον 51χρονο πιλότο, που κατηγορείται για τη δολοφονία τριών γειτόνων του, λίγα λεπτά πριν από προγραμματισμένη πτήση και ενώ επιβιβαζόταν ο κόσμος.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας πιλότος της American Airlines, καθώς συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ λίγα λεπτά πριν την απογείωση, κατηγορούμενος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων, πρώην γειτόνων του.

Σύμφωνα με το ABC News, ο 51χρονος, πρώην καταδρομέας, συνελήφθη την Παρασκευή στο διεθνές αεροδρόμιο του Λούισβιλ, στο Κεντάκι, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο, στο οποίο επιβιβαζόταν κόσμος, για πτήση προς Σάρλοτ.

Η σύλληψη έγινε μία μέρα μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να του αποδοθούν κατηγορίες για τη δολοφονία ενός ζευγαριού και ενός γείτονά τους, τον Νοέμβριο του 2015. Η αστυνομία είχε βρει έναν 59χρονο δολοφονημένο στο κελάρι του σπιτιού του ενώ τα πτώματα μιας 58χρονης και του 63χρονου συζύγου της είχαν εντοπιστεί μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο της γυναίκας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που έμεναν, σε ένα χωράφι με καλαμπόκι.

Οι αρχές δεν γνωστοποίησαν το κίνητρο των δολοφονιών. Αυτό που είναι δεδομένο όμως είναι ότι ο πιλότος την περίοδο των φόνων έμενε απέναντι από τα θύματα. Σε μια συνέντευξή του το 2016 σε τηλεοπτικό σταθμό του Λούισβιλ, ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί ότι ο άνδρας του ζευγαριού είχε σχέση με την σύζυγό του αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή στα εγκλήματα. Λίγο καιρό μετά τις δολοφονίες, ο πιλότος μετακόμισε σε άλλη πόλη, στη Βόρεια Καρολίνα.

Η American Airlines ανακοίνωσε ότι ο 51χρονος ήταν, μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του, πιλότος για την θυγατρική της PSA Airlines από τον Ιανουάριο του 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα