Συνέλαβαν βίαια νοσοκόμα επειδή απλά έκανε τη δουλειά της

Συνέλαβαν βίαια νοσοκόμα επειδή απλά έκανε τη δουλειά της

Ο αστυνομικός μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα, καθώς ξέσπασε νέο σκάνδαλο αστυνομικής βίας

Νέο σκάνδαλο σχετικά με την αστυνομική βία στις ΗΠΑ, ξέσπασε καθώς βίντεο που δημοσιοποιήθηκε εμφανίζει μια νοσοκόμα στη Γιούτα να αντιμετωπίζεται ως κοινός εγκληματίας επειδή έκανε απλώς τη δουλειά της.

Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο της Γιούτα όταν η νοσοκόμα προσπαθεί να εξηγήσει με όμορφο τρόπο στους αστυνομικούς πως παρά την εντολή τους δεν μπορεί να πάρει αίμα από ασθενή που δεν έχει τις αισθήσεις του, χωρίς τη συγκατάθεσή του και εφόσον δεν υπάρχει σχετικό ένταλμα.

Ένας εκ των αστυνομικών χάνει την υπομονή του, σπρώχνει και προσαγάγει βίαια τη νοσοκόμα η οποία ουρλιάζει και καλεί σε βοήθεια.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 26 Ιουλίου και είδε τώρα το φως της δημοσιότητας , μετά από ένα τροχαίο που προκάλεσε τον θάνατο ενός οδηγού και τον τραυματισμό ενός άλλου. Ο αστυνομικός Τζεφ Πέιν ζήτησε από τη νοσοκόμα να πάρει δείγμα αίματος για εξέταση από τον τραυματισμένο οδηγό, ο οποίος όμως δεν είχε τις αισθήσεις του.

Μετά το σκάνδαλο που έχει προκληθεί ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και βρίσκεται υπό έρευνα.

(Πηγή: RT)

SHARE:

24Media Network