Συντριβή Boeing στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

default image

Δείτε το βίντεο από Boeing 777 που συνετρίβη κατά την προσγείωσή του σε αεροδιάδρομο του αεροδρομίου στο Σαν Φρανσίσκο. Στάχτη το αεροσκάφος (Pics+Vid)

Αεροσκάφος τύπου Boeing 777 συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο. Αμέσως μετά, στο αεροσκάφος ξέσπασε φωτιά.

“Ένα αεροσκάφος Boeing 777 της κορεατικής αεροπορικής εταιρίας Asiana Airlines συνετρίβη και έπιασε φωτιά στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, όπου αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα προσγείωση”, ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA).

 

Οι αρχές δεν έχουν κάνει ακόμη λόγο επίσημα για θύματα, ενώ εικόνες που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα εικονίζουν ένα αεροσκάφος από το οποίο υψώνεται πυκνός καπνός σε έναν από τους διαδρόμους προσγείωσης.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN είναι ασαφές αν και πόσα θύματα υπάρχουν, ενώ η FAA ανέφερε πως δεν γνωρίζει πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο 777.

O Άντονι Κατοράνι, ο οποίος είδε την προσγείωση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, είπε στο CNN ότι είδε το αεροπλάνο να αγγίζει το έδαφος και στη συνέχεια παρατήρησε ένα μεγάλο σύννεφο άσπρου καπνού.

Όπως μεταδίδει το CNN, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για λάθος του πιλότου ο οποίος προσγείωσε το αεροπλάνο απότομα, με αποτέλεσμα να αποκοπεί η ουρά του στην αρχή του διαδρόμου προσγείωσης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα