Ταϊλάνδη: “Sex, drugs & rock ‘n’ roll” σε νοσοκομείο covid

Ταϊλάνδη: “Sex, drugs & rock ‘n’ roll” σε νοσοκομείο covid
Υπαίθριο νοσοκομείο στη Ταϊλάνδη 2021 Sakchai Lalit/ap

Εξωπραγματικές καταστάσεις σε προσωρινό νοσοκομείο covid της Ταϊλάνδης, με τις αρχές να κάνουν έρευνα μετά από αναφορές για ομαδικό σεξ, καυγάδες και χρήση ναρκωτικών.

Έφοδο σε υπαίθριο νοσοκομείο covid με χίλιες κλίνες πραγματοποίησαν πριν λίγες η αστυνομία και ο στρατός της Ταϊλάνδης μετά από αναφορές ότι ασθενείς συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ, προκαλούσαν καυγάδες και έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι σε προσωρινό νοσοκομείο στην επαρχία Σαμούτ Πρακάν ασθενείς παραβίαζαν τους κανόνες με “τζόγο, καυγάδες που οδηγούσαν σε σωματικές βλάβες, χρήση ναρκωτικών ουσιών και σεξουαλική επαφή με πολλούς συντρόφους”. “Το γνωρίζουμε επειδή έχουμε κάμερες παρακολούθησης σε κάθε γωνιά”, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

Οι ασθενείς ανακρίθηκαν για το θέμα ενώ υπάρχουν και πλάνα από κάμερες, που δείχνουν άνδρες και γυναίκες ασθενείς να πηγαίνουν ο ένας στο κρεβάτι του άλλου. Οι αναφορές ανέφεραν ότι μερικοί άνθρωποι έπαιρναν ναρκωτικά, ωστόσο η ποιότητα του βίντεο δεν ήταν αρκετά καλή για να εντοπιστούν οι ύποπτοι. 

Πάνω από 20 πακέτα τσιγάρα και συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου μεταφέρθηκαν λαθραία στο νοσοκομείο, ανέφεραν αξιωματούχοι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Ενώ δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η κατάσταση ήταν πολύ απογοητευτική, λαμβάνοντας υπόψη πόσοι άνθρωποι χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης ενώ τα νοσοκομεία είναι γεμάτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα