Tatjana Patitz: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου μοντέλου

Tatjana Patitz: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του διάσημου μοντέλου
Tatjana Patitz Fabian Bimmer, File/AP Photo

Ανακοινώθηκε η αιτία του θανάτου του super model, Tatjana Patitz, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο της μόδας.

Την αιτία του θανάτου της Tatjana Patitz, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών έκανε γνωστή η ατζέντισα του μοντέλου Corinne Nicolas.

Όπως αναφέρει το PEOPLE, η Patitz πέθανε από καρκίνο του μαστού δηλώνοντας πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της.

“‘Άφησε πίσω της τον γιο της, την αδερφή της και τους γονείς της. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από το θάνατό της”, μοιράστηκε η ατζέντισά της σε μια δήλωση στο PEOPLE. “Ήταν συμπονετική ψυχή, ευγενική και γενναιόδωρη καρδιά και ένθερμη υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων. Ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς που υποστήριξε ήταν η διατήρηση των άγριων αλόγων”.

Η Patitz, ένα από τα αυθεντικά super models της δεκαετίας του ’90 μαζί με τη Cindy Crawford, τη Naomi Campbell, τη Linda Evangelista και την Christy Turlington, άσκησε μεγάλη επίδραση στη βιομηχανία του μόντελινγκ στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Το διάσημο μοντέλο με καταγωγή από τη Γερμανία έγινε γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1980 μετά από συνεργασία με τον γνωστό φωτογράφο Peter Lindbergh. Ήταν το εμβληματικό ασπρόμαυρο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για τον Ιανουάριο του 1990,που την έβαλε πραγματικά στον παγκόσμιο “χάρτη” της μόδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα