Τι θα ήθελε να έχει πει η Χίλαρι στον Τραμπ το 2016

Τι θα ήθελε να έχει πει η Χίλαρι στον Τραμπ το 2016
Η Χίλαρι Κλίντον Richard Shotwell/Invision/AP

Η Χίλαρι Κλίντον, αφορμόμενη από την αντίδραση του Μπάιντεν στο πρώτο debate των φετινών αμερικανικών εκλογών, παραδέχτηκε πως πολύ θα ήθελε το 2016 να έχει πει στον Τραμπ να "σκάσει".

Η Χίλαρι Κλίντον παραδέχτηκε πως πολύ θα ήθελε να έχει πει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να “σκάσει” στο μεταξύ τους debate το 2016.

Αφορμή αποτέλεσε η διατύπωση της δικηγόρου Jill Filipovic στο Twitter: “Συμπάσχω τόσο πολύ με τη Χίλαρι αυτή τη στιγμή διότι είμαι σίγουρη πως και εκείνη ήθελε να το πει και δεν μπορούσε”, αναφερόμενη στην αντίδραση του Μπάιντεν στο πρώτο debate των Αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

“Θα σκάσεις άνθρωπε;” είπε συγκεκριμένα, ο Τζο Μπάιντεν απευθυνόμενος στον Τραμπ, ο οποίος επί είκοσι λεπτά τον διέκοπτε. “Αυτό (που κάνεις) είναι τόσο αντι-προεδρικό. Συνέχισε να μουρμουράς άνθρωπε”, προσέθε.

Η Χίλαρι Κλίντον έσπευσε με τη σειρά της να απαντήσει στην ανάρτηση της δικηγόρου “Δεν έχεις ιδέα”, εννοώντας πως πολύ θα ήθελε να το είχε πει και η ίδια.

Το πρώτο debate των αμερικανικών εκλογών του 2016 μεταξύ Χίλαρι και Τραμπ είχε “σπάσει” ρεκόρ θεάσεων με 84 εκατομμύρια ανθρώπους να το παρακολουθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα