Αμερικανικές εκλογές: Απηύδησε ο Μπάιντεν με τον Τραμπ – “Θα σκάσεις άνθρωπε;”

Αμερικανικές εκλογές: Απηύδησε ο Μπάιντεν με τον Τραμπ – “Θα σκάσεις άνθρωπε;”
Ο Τζο Μπάιντεν κατά το πρώτο τηλεοπτικό debate του με τον Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο Μπάιντεν ξέσπασε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να τον διακόπτει παρά τις επανειλημμένες παροτρύνσεις του συντονιστή του τηλεοπτικού debate.

Σκληρές κουβέντες και χλευασμός είναι τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το πρώτο τους τηλεοπτικό debate μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, το οποίο αποτελεί εναρκτήριο λάκτισμα για τις αμερικανικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου.

Πρόκειται ίσως για την πιο ταραχώδη προεκλογική συζήτηση στην πρόσφατη μνήμη: O Τραμπ αρνήθηκε να καταδικάσει τους υπερμάχους της ανωτερότητας της λευκής φυλής που τον υποστηρίζουν και όταν απευθύνθηκε στα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys «να συγκρατηθούν και να παραμείνουν κοντά». Υπήρξαν επίσης έντονες συγκρούσεις για τον χειρισμό της πανδημίας από τον νυν Αμερικανό πρόεδρο, την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών, προσωπικές επιθέσεις για την οικογένεια του Μπάιντεν και αντιπαράθεση για το πώς το Ανώτατο Δικαστήριο θα διαμορφώσει το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικανός Τραμπ διέκοπτε επανειλημμένα τον Δημοκρατικό υποψήφιο (πράγμα που ο μεγιστάνας συνηθίζει να κάνει στις δημόσιες εμφανίσεις του) παρά τις επανειλημμένες παροτρύνσεις του συντονιστή να αφήσει τον αντίπαλό του να εκφραστεί. Οι διακοπές και οι φωνές του Τραμπ κάποια στιγμή έκαναν τον Μπάιντεν να απηυδήσει και να πει αυθόρμητα: «Θα σκάσεις άνθρωπε; Αυτό (που κάνεις) είναι τόσο αντι-προεδρικό. Συνέχισε να μουρμουράς άνθρωπε.»

Ο εκνευρισμός ήταν τέτοιος που ο παρουσιαστής αποφάσισε να “κλείσει” την ερώτηση χωρίς να πάρει απάντηση από τον Μπάιντεν και να προχωρήσει σε άλλο πακέτο ερωτήσεων.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα