Τηλεφώνησε για βόμβα σε μπαρ για να χαλάσει έξοδο της συζύγου του

Τηλεφώνησε για βόμβα σε μπαρ για να χαλάσει έξοδο της συζύγου του
PIXABAY

Ο 42χρονος θύμωσε τόσο πολύ όταν έμαθε ότι η σύζυγός του θα έβγαινε το βράδυ, που κατέφυγε σε ακραίες λύσεις

Στα άκρα έφτασε ένας άνδρας στην Αγγλία, προκειμένου να χαλάσει νυχτερινή έξοδο της συζύγου του. Έχοντας μάθει λοιπόν, σε ποιο μπαρ της περιοχής θα διασκέδαζε, τηλεφώνησε στο συγκεκριμένο κατάστημα προειδοποιώντας για βόμβα.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Νοεμβρίου στο Σόμερσετ και την Τετάρτη ο 42χρονος βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ θυμωμένος που η σύζυγός του προγραμμάτιζε έξοδο, καθώς αυτός έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλουν πέρα.

ADVERTISING

Το ζευγάρι είχε ανοίξει ένα κατάστημα με είδη δώρων τον Αύγουστο αλλά μέχρι τον Νοέμβριο δεν είχε κίνηση. Έτσι αναγκάστηκε να δουλεύει ταυτόχρονα και σε ένα εστιατόριο για να πληρώνονται το ενοίκιο και οι λογαριασμοί.

Στο δικαστήριο ο 42χρονος παραδέχτηκε ότι έκανε δύο κλήσεις στο μπαρ, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει στις 01:00, διώχνοντας περίπου 160 πελάτες και χάνοντας 840 λίρες.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή ενός έτους ενώ υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση 840 λιρών και να κάνει 120 ώρες μη αμειβόμενη εργασία στην κοινότητα.

(Πηγή: BBC)

SHARE:

24Media Network