Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναγνωρίζει την ύπαρξη των UFO

Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναγνωρίζει την ύπαρξη των UFO
Στην Αργεντινή γιορτάζουν από τη δεκαετία του '90 'την ημέρα των εξωγήινων', μετά τους κατοίκους της πόλης Capilla del Monte που είπαν πως είδαν UFO πριν 30 χρόνια.

Έκθεση που θα κατατεθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο μέσα στον Ιούνιο, θα αναγνωρίσει την ύπαρξη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων που έχουν συναντήσει οσάκις, πιλότοι του στρατού. Αυτά τα UFO "σίγουρα δεν είναι μυστικό αμερικανικό project".

Στις 13 του περασμένου Απρίλη εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου είχε επιβεβαιώσει πως τα videos που οι φωτογραφίες που απεικόνιζαν UFO (Unidentified Flying Object -άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα) να καταδιώκουν πολεμικά πλοία των ΗΠΑ το 2019, δεν ήταν κατακευασμένο υλικό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ‘άγνωστα αντικείμενα’ εμφανίζονταν μπροστά στο αμερικανικό στρατό. Ουκ ολίγοι πιλότοι του είχαν αναφέρει πως είχαν έλθει αντιμέτωποι με αντικείμενα που δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν. Ήταν κάτι που συνέβαινε στον εναέριο χώρο της Βιρτζίνια Μπιτς καθημερινά, από το 2015 έως το 2017.

Στρατιωτική αναφορά (με τον κωδικό ‘Disclosure’) που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο στις 25/6, θα αναφέρει πως αυτά τα UFO δεν αποκλείεται να είναι διαστημόπλοια εξωγήινων ή νέα υπερηχητική τεχνολογία από τη Ρωσία ή την Κίνα. Μετά πάσας βεβαιότητας, δεν έχουν να κάνουν με μυστικό project της αμερικανικής κυβέρνησης.

Οι New York Times ήταν οι πρώτοι που δημοσίευσαν λεπτομέρειες αυτής της έκθεσης, η οποία είναι αποτέλεσμα ‘μάχης’ που έγινε εντός του Πενταγώνου για το αν θα έπρεπε να αναγνωριστεί η ύπαρξη ή όχι άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων που έχουν δει πολλάκις, άνθρωποι του αμερικανικού στρατού.

Είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για να εκδώσει μια εξαιρετικά απόρρητη έκθεση, με λεπτομέρειες για όσα γνωρίζουν οι αξιωματούχοι επί σειράς μυστηριωδών συναντήσεων με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα -ευρύτερα γνωστά ως UFO. Δεν αναμένεται να επιβεβαιώνεται σε αυτά τα έγγραφα, η ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Αλλά όπως αναφέρει το αμερικανικό CNN “και μόνο το γεγονός ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τα περιστατικά αποτελεί αξιοσημείωτη αλλαγή, για τον τρόπο που σκέφτονται αυτό το φαινόμενο”. Ήταν κάτι που απέφευγε με συνέπεια, όσο και αν αυξάνονταν οι ‘συναντήσεις’ των πιλότων του στρατού με μη προσδιορισμένα αντικείμενα. Για χρόνια το Υπουργείο Αμύνης αρνείτο να διαθέσει πόρους και υπηρεσίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτό που βοήθησε για να αλλάξει η νοοτροπία ήταν η σταθερή πίεση των νομοθετών προς το Πεντάγωνο και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ώστε να αναγνωριστεί η άβολη αλήθεια: πως αυτές οι συναντήσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν, αποτελούν πιθανή απειλή της ασφάλειας. Πηγή του CNN ενημέρωσε πως δύσκολα θα παρουσιαστούν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη ‘μικρών πράσινων ανθρώπων’ ή να δοθούν πολλές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της έκθεσης -γιατί υπάρχουν και εχθρικά μάτια που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα