Κολομβία: Το συγκινητικό γράμμα της μητέρας του αδικοχαμένου Ντίλαν Κρους

Κολομβία: Το συγκινητικό γράμμα της μητέρας του αδικοχαμένου Ντίλαν Κρους
Νέοι θρηνούν στην Κολομβία για το χαμό του Ντίλαν Κρους AP

Η μητέρα του Ντίλαν Κρους, του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στις διαδηλώσεις της Κολομβίας, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της χώρας. Τι αναφέρει σ' αυτήν.

Ο θάνατος του 18χρονου Ντίλαν Κρους στις διαδηλώσεις της Κολομβίας μετά από αστυνομική επέμβαση τον κατέστησε σύμβολο του αγώνα των Κολομβιανών για μία καλύτερη ζωή.

Η οικογένεια του εκλιπόντος συνεχίζει να συγκινεί με τον τρόπο που διαχειρίζεται το θάνατο του Ντίλαν αλλά και με την ενέργεια της μητέρας του, Αλεχάντρα Μεδίνα η οποία έστειλε χειρόγραφη επιστολή στον πρόεδρο της χώρας Ιβάν Ντούκε. 

Στην εν λόγω επιστολή, που ανέβασε στο twitter, η αδελφή του Ντίλαν, Ντένις Κρους, η χαροκαμένη μητέρα προτρέπει τον ηγέτη της Κολομβίας να δώσει περισσότερες ευκαιρίες για μόρφωση στα νέα παιδιά, όπως το δικό της που χάθηκε τόσο άδικα. 

“Η πολιτική σας θα πρέπει να φροντίσει ιδιαίτερα τους νέους που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που έχουν όνειρα και σχέδια για τη ζωή τους και θέλουν να γίνουν άνθρωποι χρήσιμοι” τόνισε η Αλεχάντρα Μεδίνα. 

Ζήτησε επίσης περισσότερους πόρους για τις οικογένειες που στηρίζονται μόνο στα εισοδήματα της μητέρας (αφού έχει πεθάνει ο πατέρας), για τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και τους φυλακισμένους.

Η κηδεία του Ντίλαν Κρους έγινε υπό στενό οικογενειακό κύκλο την Τετάρτη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα