Τον έπνιξε ο πύθωνας που είχε για κατοικίδιο

Τον έπνιξε ο πύθωνας που είχε για κατοικίδιο

Ένας 31χρονος άντρας στη Βρετανία που ζούσε στο ίδιο δωμάτιο με αρκετά φίδια και αράχνες βρέθηκε νεκρός πριν από λίγους μήνες και οι Αρχές τώρα αποδίδουν τον θάνατό του σε στραγγαλισμό πιθανότατα από ένα φίδι

Με τίμημα τη ζωή του πλήρωσε τελικά ένας 31χρονος άντρας στη Βρετανία την αγάπη του για τα φίδια, αφού ο πύθωνας που είχε ως κατοικίδιο τον στραγγάλισε.

Ο Dan είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο δωμάτιο όπου είχε κι άλλα φίδια ως κατοικίδια, τον περασμένο Αύγουστο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ήταν η 2,5 μέτρων Tiny, όπως αποκαλούσε το φίδι, που κουλουριάστηκε γύρω του και τελικά τον έπνιξε. Αμέσως μετά όμως απομακρύνθηκε και κρύφτηκε και έτσι δεν ήταν σίγουροι τι τελικά προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού άντρα.

Τον βρήκαν νεκρό οι γονείς του όταν άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο μέσα στο σπίτι, καθώς μετά την επίθεση απ’ το φίδι δεν κατάφερε να κατέβει τις σκάλες και να ζητήσει βοήθεια. Οι γονείς του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή αλλά ήταν αδύνατο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του ο Dan είχε στο δωμάτιο του 10 φίδια και 12 ταραντούλες και ότι την Tiny την είχε από τότε που χωρούσε ακόμα στο χέρι του.

Με πληροφορίες:The Sun

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα