Τουρκία: Διάσημη ηθοποιός κλήθηκε στον εισαγγελέα γιατί παραπονέθηκε για τις τιμές των κερασιών

Τουρκία: Διάσημη ηθοποιός κλήθηκε στον εισαγγελέα γιατί παραπονέθηκε για τις τιμές των κερασιών
ΤWITTER

Η Μπερνά Λατσίν αγανάκτησε με την πολύ υψηλή των κερασιών, εξέφρασε δημοσίως το παράπονό της και κλήθηκε από τον εισαγγελέα για... εξηγήσεις.

Μπορεί σε χώρα στην οποία υποτίθεται ότι υπάρχει κράτος δικαίου να κληθεί κάποιος στον εισαγγελέα επειδή στα social media έκανε σχόλια για τις τιμές των...κερασιών;

Μπορεί, στην Τουρκία τουλάχιστον. Και μάλιστα συνέβη όχι σε κοινό θνητό αλλά στη γνωστή Τουρκάλα ηθοποιό Μπερνά Λατσίν η οποία τον περασμένο Ιούνιο εξέφρασε την αγανάκτησή της στο twitter.

ADVERTISING

"Μα είναι δυνατόν τα κεράσια να είναι τόσο ακριβά (μέχρι και 8,50 δολάρια το κιλό); Κάποτε, όταν ήμασταν παιδιά, τα βάζαμε για πλάκα στα αυτιά μας. Τώρα τα παιδιά στην Τουρκία δεν γνωρίζουν πως είναι η γεύση του κερασιού" έγραψε στο λογάριασμό της η Λατσίν.

Ο λογαριασμός, η κλήση από τον εισαγγελέα δηλαδή, ήρθε στα μέσα του Οκτώβρη. Και πλέον η Τουρκάλα καλλιτέχνης πρέπει να καταθέσει για την αιτία που την ώθηση σ' αυτά τα σχόλια.

Αυτό βέβαια δεν λέγεται κράτος δικαίου αλλά απολυταρχικό καθεστώς. Ψιλά γράμματα βέβαια για τον Ερντογάν και το AKP οι παραπάνω διαπιστώσεις...

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Ερντογάν
SHARE:

24Media Network