Τραμπ: “Σε τρεις-τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε εμβόλιο”

Τραμπ: “Σε τρεις-τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε εμβόλιο”
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ AP

Στο περιθώριο ομιλίας του την περασμένη Τρίτη, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το εμβόλιο κορονοϊού είναι κοντά, δίνοντας... credits και στον εαυτό του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενδέχεται να βρίσκεται τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μακριά, υποβαθμίζοντας τις προβλέψεις Αμερικανών αξιωματούχων από τον τομέα της Υγείας, αλλά και της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer Inc., που έχουν διατυπωθεί προηγούμενα μέσα στο μήνα.

Ο Τραμπ, μιλώντας σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από το ABC News στη Φιλαδέλφεια, υπερασπίστηκε τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από την κυβέρνησή του, δηλώνοντας ότι το εμβόλιο θα διανεμηθεί, σύντομα.

Είμαστε πολύ κοντά για να έχουμε ένα εμβόλιο,” είπε ο ίδιος. “Αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, για την προηγούμενη κυβέρνηση θα απαιτούνταν ίσως χρόνια για την ύπαρξη ενός εμβολίου, εξαιτίας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων (FDA) και όλων των εγκρίσεων. Βρισκόμαστε μεταξύ εβδομάδων για να το έχουμε. Ξέρετε, μπορεί να είναι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες,” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα