Τραμπ: "Βαίνουν καλώς" οι εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο AP

Αισιόδοξος για την πορεία των εμπορικών συνομιλιών με την Κίνα εμφανίστηκε ο αμερικανός Πρόεδρος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σήμερα αισιόδοξος για τις εμπορικές συνομιλίες υψηλού επιπέδου με Κινέζους αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον αλλά δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει τελική συμφωνία έως ότου συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίγνκ.

Ο Τραμπ αναμενόταν να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης Λιου Χε στον Λευκό Οίκο καθώς ολοκληρώνονται σήμερα οι συνομιλίες.

ADVERTISING

"Οι βασικοί διαπραγματευτές της Κίνας για το εμπόριο βρίσκονται σε συνάντηση στις ΗΠΑ με τους εκπροσώπους μας. Οι συναντήσεις προχωρούν καλά, με καλές προθέσεις και πνεύμα και από τις δύο πλευρές", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

"Δεν θα υπάρξει τελική συμφωνία έως ότου ο φίλος μου πρόεδρος Σι και εγώ συναντηθούμε στο άμεσο μέλλον για να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε σε κάποια μακροχρόνια και δυσκολότερα σημεία."

Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι διαπραγματευτές εργάζονται για να ολοκληρώσουν μια συμφωνία, ενώ δεν θα υπάρχει "ΤΙΠΟΤΑ άλυτο στο τραπέζι" έως την προθεσμία της 1ης Μαρτίου στην οποία έχουν καταλήξει οι δύο πλευρές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κίνα, Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 6 δισ. δολάρια στοίχισε το shutdown

Ο Τραμπ επιλέγει ηγέτη - Ο Μαδούρο κόβει τις διπλωματικές σχέσεις

SHARE:

24Media Network