Τραμπ: Ξεκινά προεκλογικές συγκεντρώσεις σε τέσσερις πολιτείες

Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναγγέλλει προεκλογικές συγκεντρώσεις σε 4 πολιτείες, περιλαμβανομένης της Φλόριντας όπου τα κρούσματα κορονοϊού βρίσκονται σε άνοδο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι θα γίνουν σύντομα προεκλογικές εκστρατείες σε τέσσερις πολιτείες: στην Οκλαχόμα, στη Φλόριντα, στην Αριζόνα και στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου ουδέποτε έκρυψε πως ανυπομονεί να ξαναρχίσει την εκστρατεία του ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο Ρεπουμπλικάνος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο ανώτατο αξίωμα. Η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία δεν έχει δημοσιοποιήσει σε αυτό το στάδιο καμία λεπτομέρεια για τις συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας στις μεγάλες αυτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

ADVERTISING

Σε τρεις από αυτές τις τέσσερις πολιτείες — στην Αριζόνα, στη Φλόριντα και στη Βόρεια Καρολίνα — τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 βρίσκονται σε άνοδο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει η εφημερίδα The New York Times. «Θα αρχίσουμε τις συγκεντρώσεις μας, λογαριάζουμε ότι η πρώτη πιθανόν θα γίνει στην Τάλσα, στην Οκλαχόμα», εξήγησε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο.

«Θα κάνουμε μια τεράστια (συγκέντρωση) στη Φλόριντα, όλες θα είναι τεράστιες», πρόσθεσε.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ, Εκλογές ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network