Τράβις Σκοτ: Στους εννέα οι νεκροί από την τραγωδία στο Astroworld – Κατέληξε 22χρονη τραυματίας

Τράβις Σκοτ: Στους εννέα οι νεκροί από την τραγωδία στο Astroworld – Κατέληξε 22χρονη τραυματίας
Φόρος τιμής στα θύματα της τραγωδίας στο Astroworld Robert Bumsted/ AP Photo

Μία 22χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στο χάος που προκλήθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld υπέκυψε στα τραύματά της ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους εννέα.

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους -κυρίως νέων- εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων, που σημειώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld, μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας στο Τέξας αργά χθες βράδυ, σύμφωνα με έναν δικηγόρο της οικογένειάς της.

Η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ. Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας νοσηλευόταν και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε σήμερα ο Τζέιμς Λάσιτερ, δικηγόρος της οικογένειας.

Το μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον που ξεκινούσε την περασμένη Παρασκευή εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς θεατές ποδοπατήθηκαν κατά την εναρκτήρια συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ.

Ο Τράβις Σκοτ θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των θυμάτων στο Astroworld

Τα έξοδα της κηδείας για τα θύματα της τραγωδίας πρόκειται να αναλάβει ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα από εκπρόσωπο του ράπερ και παραγωγού.

Σύμφωνα με το CNN, πέρα από τα έξοδα αυτά, ο γεννημένος στο Χιούστον καλλιτέχνης θα συνεργαστεί με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, BetterHelp, ώστε να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους πληγέντες από την τραγωδία.

“Ο Τράβις βρίσκεται σε ενεργές συνομιλίες με την πόλη του Χιούστον και με τις αρχές, ώστε να συνδεθεί με σεβασμό και όπως αρμόζει με τους τραυματίες και τις οικογένειες των θυμάτων, τα οποία σχετίζονται με το συμβάν”, αναφέρεται στη δήλωση και σημειώνεται πως αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά βήματα που σχεδιάζει ο Τράβις Σκοτ, ως ένα μέρος του όρκου που έχει δώσει για να βοηθήσει τους πληγέντες της τραγωδίας.

Ακολούθως, οι διοργανωτές της Astroworld σχεδιάζουν την πλήρη επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους των εισιτηρίων, τόσο σε αυτούς που παρακολούθησαν τη συναυλία την Παρασκευή, όσο και σε εκείνους που κατείχαν εισιτήρια για τη συναυλία του Σαββάτου και η οποία ακυρώθηκε λόγω του συμβάντος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα