Τυφλός σκύλος βρήκε και πάλι το σπίτι του

Τυφλός σκύλος βρήκε και πάλι το σπίτι του
© AP

Ο τυφλός εκ γενετής Στίβι θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του, φέρνοντας ανέλπιστη χαρά στην ιδιοκτήτριά του που τον έσωσε από το δρόμο

Ο Stevie Oedipus Wonder  είναι τυφλός εκ γενετής. Η ιδιοκτήτρια του Belinda Gutierrez του έδωσε αυτό το όνομα αφιερωμένο στο διάσημο τυφλό τραγουδιστή και τον Έλληνα βασιλιά Οιδίποδα.

Το σκυλί έμενε με την Belinda στο  San Antonio από την αρχή του χρόνου όταν αυτή τον βρήκε στο δρόμο να περιφέρεται αβοήθητος. Αγαπήθηκε και έγινε μέλος της οικογένειας.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος και όλοι θεώρησαν ότι αυτή τη φορά ο δρόμος θα ήταν μοιραίος για εκείνον. Όμως στις 11 του Δεκέμβρη εμφανίστηκε στο San Antonio Animal Care Services.

Από εκεί τον πήρε μία δασκάλα, η Brooke Orr, η οποία είδε την αγγελία που έβαλε το άσυλο για υιοθεσία του. Εκείνη ήταν που διάβασε κατά τύχη την αγγελία της Belinda , η οποία δεν σταμάτησε να τον ψάχνει.

Έτσι κάλεσε τον αριθμό και έμαθε για τους ιδιοκτήτες του. Η χαρά του ήταν μεγάλη όταν άκουσε τη φωνή της Belinda  και η δική τους επίσης μεγάλη που θα έχουν τον φίλο τους στο σπίτι για τα Χριστούγεννα.

SHARE:

24Media Network