Τζο Μπάιντεν: Πουλάει μυγοσκοτώστρες με αφορμή μία μύγα στο κεφάλι του Πενς

Τζο Μπάιντεν: Πουλάει μυγοσκοτώστρες με αφορμή μία μύγα στο κεφάλι του Πενς
Τζο Μπάιντεν: Χιούμορ και αυτοδιαφήμιση με αφορμή μία μύγα στο κεφάλι του Πενς Joe Biden

​"Δωρίστε 5 $ για να βοηθήσετε αυτήν την καμπάνια να πετάξει" είναι το νέο διαφημιστικό μήνυμα του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ξεκίνησε να πουλάει... μυγοσκοτώστρες. Διαβάστε γιατί.

Δωρίστε 5$ για να βοηθήσετε αυτήν την καμπάνια να πετάξει”.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει ξεκινήσει τα αστεία με λογοπαίγνια, αφότου μία μύγα προσγειώθηκε στο κεφάλι του Μάικ Πενς κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρικής τηλεμαχίας του με την Καμάλα Χάρις. Το αστείο βασίζεται στο λογοπαίγνιο μεταξύ της μύγας (=fly) και του ρήματος πετάω (=fly), καλώντας το κοινό του να βοηθήσει την καμπάνια τους να απογειωθεί, να “πετάξει”.

Η συζήτηση νωρίς στράφηκε στον “τρίτο συμμετέχοντα” που προσγειώθηκε στο κεφάλι του Πενς κατά την διάρκεια του debate των Αντιπροέδρων που πραγματοποιήθηκε στη Γιούτα.

Μύγα προσγειώθηκε στο κεφάλι του Ρεπουμπλικανού Υποψήφιου κατά την διάρκεια του debate των Αντιπροέδρων. ap

Η μύγα κάθισε στο κεφάλι του Πενς για δύο λεπτά και αμέσως τρένταρε στο Twitter, όπου οι τηλεθεατές συζήτησαν την απόσπαση της προσοχής και την αδυναμία συγκέντρωσης στις απαντήσεις των Πενς και Χάρις που τους προκάλεσε.

Ο Μπάιντεν, ήταν ένας από τους πρώτους που χλεύασε τον Πενς στο Twitter και μάλιστα χρησιμοποίησε το περιστατικό για να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία του.

“Δωρίστε $ 5 για να βοηθήσετε αυτήν την καμπάνια να πετάξει”, έγραψε ο Μπάιντεν κοινοποιώντας μια εικόνα να κρατάει μια μυγοσκοτώστρα, η οποία πωλείται στο eshop του.

 

Το hashtag # fly2024 έγινε γρήγορα διάσημο στο Twitter σε βαθμό που “η μύγα του Πενς” έχει πλέον δικό της λογαριασμό με περισσότερους από 90 χιλιάδες ακόλουθους!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα