Τζόνσον: Το μήνυμα για την νίκη Μπάιντεν “έκρυβε” συγχαρητήρια στον Τραμπ

Τζόνσον: Το μήνυμα για την νίκη Μπάιντεν “έκρυβε” συγχαρητήρια στον Τραμπ
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον AP Photo/Alberto Pezzali

Για νίκη του Ντόναλν Τραμπ φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένος ο κάτοικος του ν. 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

Κρυφά…συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ περιελάμβανε το μήνυμα που πόσταρε στο Twitter ο Μπόρις Τζόνσον για την νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Τζόνσον ήλπιζε σε επανεκλογή Τραμπ, όπως μυστικό δεν αποτελεί ότι οι σχέσεις του με τον Μπάιντεν δεν είναι ιδανικές (ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ τον είχε αποκαλέσει “κλώνο του Τραμπ”), όμως, όπως φαίνεται, ο Βρετανός πρωθυπουργός, προετοιμαζόταν με κάθε τρόπο για την νίκη του απερχόμενου προέδρου.

Αυτό προκύπτει από το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του Μπόρις Τζόνσον, αφού η νίκη Μπάιντεν επιβεβαιώθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Το μήνυμα συγχαρητηρίων του Τζόνσον σε Μπάιντεν και Χάρις, επισυνάπτεται με την μορφή εικόνας σε tweet. Σε αυτή την εικόνα, όμως, μπορεί κάποιος με λίγη προσπάθεια να διακρίνει το όνομα Τραμπ, στο φόντο.

 

Όπως αναφέρει ο Guardian, φαίνεται πως στην Ντάουνινγκ Στριτ, ήταν προετοιμασμένοι για νίκη του Τραμπ, και στην συνέχεια δεν μπήκαν στον κόπο να δημιουργήσουν μία νέα εικόνα για τα συγχαρητήρια στον νικητή των αμερικανικών εκλογών, αλλά “πάτησαν” στο ήδη έτοιμο μήνυμα.

Άγνωστο αν μπορεί κανείς να δώσει πολιτική χροιά σε αυτή την καταπώς φαίνεται αβλεψία, όμως σίγουρα οι σχέσεις Μπάιντεν αναμένεται να παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα