Βασίλισσα Ελισάβετ: Η δήλωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η δήλωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ
Η Βασίλισσα Ελισάβετ @2021 Philip Toscano / Associated Press

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Χαρούμενοι όλοι στο παλάτι για τα χαρμόσυνα νέα.

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε χθες, Κυριακή (14/02), εκπρόσωπος των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι πρίγκιπας Κάρλος και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Νωρίτερα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, μέσω του εκπροσώπου τους.

“Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση. Ενώ στη συνέχεια τονίζεται: “Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί”.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα