Βερολίνο: Πυροβολισμοί στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ – Τέσσερις τραυματίες

Βερολίνο: Πυροβολισμοί στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ – Τέσσερις τραυματίες
Αστυνομία στη Γερμανία (φωτογραφία αρχείου) AP

Πυρά στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ στο Βερολίνο το πρωί του Σαββάτου. Τρεις άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν ήδη σε νοσοκομείο, ένας ακόμη εντοπίστηκε αργότερα

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρά στο Βερολίνο τις πρώτες πρωινές σήμερα, Σάββατο (26/12), ενημέρωσε το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε περιστατικό με τη χρήση πυροβόλων όπλων στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ, στο οποίο ενεπλάκησαν αρκετά πρόσωπα, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν.

Η πυροσβεστική του Βερολίνου ανέφερε μέσω Twitter ότι τρεις άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν ήδη σε νοσοκομείο.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα