Βίντεο: Άφαντος ο δράστης των επιθέσεων στο Παρίσι

Βίντεο: Άφαντος ο δράστης των επιθέσεων στο Παρίσι

Αγωνία και τρόμος επικρατεί στο Παρίσι, όπου σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ένοπλη επίθεση άντρα στην εφημερίδα Liberation και στην Societe Generale, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος (Vid)

Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν στο Παρίσι τον ένοπλο, ο οποίος τραυμάτισε φωτογράφο της εφημερίδας Liberation, έχουν στην κατοχή τους "πολλά στοιχεία" και έχουν λάβει "εκατοντάδες τηλεφωνήματα", έγινε γνωστό σήμερα από πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

  Η αστυνομία υποψιάζεται ότι ο άνδρας αυτός με τα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικίας 35 ως 40 ετών, είναι ο ίδιος που εισέβαλε την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV και αυτός που υποχρέωσε έναν οδηγό αυτοκινήτου να τον μεταφέρει κοντά στα Ηλύσια Πεδία αφού προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ έξω από τράπεζα στη συνοικία La Defence στο δυτικό Παρίσι.

Βίντεο: Άφαντος ο δράστης των επιθέσεων στο Παρίσι

Η εγκληματολογική υπηρεσία της αστυνομίας στη γαλλική πρωτεύουσα έχει λάβει "πολλές εκατοντάδες τηλεφωνήματα" μετά την έκκληση για πληροφορίες που απηύθυνε χθες το βράδυ ο εισαγγελέας του Παρισιού.

"Πρέπει να τα επαληθεύσουμε και αυτό θα πάρει χρόνο", τόνισε η ίδια πηγή.

Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι εκτός από τα στοιχεία που πρέπει να "φιλτράρει", η εγκληματολογική υπηρεσία έχει στην κατοχή της πολλές φωτογραφίες του ενόπλου από τις εικόνες που κατέγραψαν πολλές κάμερες παρακολούθησης "και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία βασίζεται πολύ στη μαρτυρία του οδηγού στο αυτοκίνητο του οποίου ο ένοπλος παρέμεινε για 20 λεπτά περίπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Franse politie nog steeds op zoek naar schutter

SHARE: