Βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Κίνα επειδή αντέδρασε στην παρενόχληση που δέχθηκε

Βίντεο: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στην Κίνα επειδή αντέδρασε στην παρενόχληση που δέχθηκε
Ξυλοδαρμός γυναίκας στην Κίνα MailOnline

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μία γυναίκα στη βόρεια Κίνα, η οποία "τόλμησε" να αντιδράσει στην παρενόχληση που δέχθηκε από άνδρα σε εστιατόριο. Σοκ προκαλεί το βίντεο του ξυλοδαρμού. Σκληρές εικόνες.

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία ομάδα ανδρών να ξυλοκοπεί άγρια έξω από ένα εστιατόριο στη βόρεια Κίνα μία γυναίκα, η οποία προηγουμένως είχε απωθήσει έναν από τους άνδρες που την είχε πλησιάσει παρενοχλώντας την, ενόσω εκείνη γευμάτιζε με φίλες της.

Για την άγρια επίθεση συνελήφθησαν εννέα άνδρες, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή εγείροντας για ακόμη μια φορά το ζήτημα της επιθετικής σεξουαλικής συμπεριφοράς και της βίας κατά των γυναικών.

Το βίντεο αρχικά δείχνει έναν άνδρα ο οποίος πλησιάζει μια παρέα κοριτσιών βάζοντας το χέρι του στην πλάτη μίας γυναίκας την ώρα που εκείνη απολαμβάνει το φαγητό της μαζί με φίλες της σε εστιατόριο της πόλης Tangshan, στην επαρχία Hebei τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η γυναίκα απωθεί τον άνδρα σπρώχνοντας το χέρι του από πάνω της και εκείνη τη στιγμή ο άνδρας ξεκινά να χτυπά εκείνη αλλά και τις φίλες της, πριν σπεύσουν και άλλοι άνδρες και τραβήξουν έξω από το μαγαζί την άτυχη κοπέλα, η οποία δέχεται απίστευτα σκληρά χτυπήματα. Για αρκετά λεπτά η γυναίκα κείτεται στο έδαφος με τους άνδρες να μην σταματούν να τη χτυπούν.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας -και όχι μόνο- φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια τη συζήτηση για τα δικαιώματα των γυναικών.

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρει ο Guardian, νοσηλεύτηκαν μετά το περιστατικό σε σταθερή κατάσταση χωρίς να διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο, ενώ άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσαν οι αρχές την Παρασκευή (10/06).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα