Βίντεο: Γρονθοκόπησαν τον Ραχόι στη διάρκεια ομιλίας του

default image

Ένας νεαρός 17χρονος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Ραχόι κατά την διάρκεια ομιλίας του για την προεκλογική εκστρατεία που κάνει αυτό τον καιρό (Vid)

Γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας.

Ο Μαριάνο Ραχόι βρισκόταν στην πόλη Pontevedra στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Μιλώντας μπροστά στις κάμερες, ένας 17χρονος τον χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να προλάβουν να τον εμποδίσουν οι άνθρωποι της ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται πως ο δράστης της επίθεσης στεκόταν δίπλα του όσο ο Ραχόι μιλούσε στο κοινό.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός συνέχισε την ομιλία του μετά την απομάκρυνση του νεαρού. Φωτογραφία του μετά την επίθεση που δέχθηκε:

Αργότερα έστειλε ένα μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με το οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όσους εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του και τους καθησύχασε. “Είμαι καλά και κατευθύνομαι προς μια συγκέντρωση στην Λα Κορούνια” έγραψε ο επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης.

Σήμερα άλλωστε ο ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας πολιτικής συμφωνίας προκειμένου να σχηματιστεί μια σταθερή κυβέρνηση την επόμενη τετραετία.

Το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (PP) του Ραχόι εμφανίζεται να κερδίζει τις εκλογές, απέχει όμως πολύ από την απόλυτη πλειοψηφία που διέθετε από το 2011.

Οι τρεις πολιτικοί αντίπαλοι του PP, οι παραδοσιακά αριστεροί Σοσιαλιστές (PSOE) και οι νεόκοποι όπως το φιλελεύθερο Ciudadanos και το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos μάχονται στήθος με στήθος για τις επόμενες θέσεις, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Όλα θα κριθούν στις κάλπες της Κυριακής.

“Θα δούμε ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη πολιτική υποστήριξη, και αυτό το κόμμα πρέπει να βρει μεγαλύτερη υποστήριξη ώστε να σχηματίσει μια σταθερή κυβέρνηση”, είπε ο Ραχόι σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Ένας στους τρεις ψηφοφόρους που ρωτήθηκαν σε επίσημη δημοσκόπηση νωρίτερα αυτό τον μήνα είτε αρνήθηκαν να δηλώσουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν, είτε είναι αναποφάσιστοι, είτε σκέπτονται να μην ψηφίσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα