Βίντεο: Η Apple δημιούργησε δική της μάσκα για τον κορονοϊό

Βίντεο: Η Apple δημιούργησε δική της μάσκα για τον κορονοϊό
Unboxing στη μάσκα της Apple Youtube

Η μάσκα της Apple διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και μπορεί να πλυθεί έως και πέντε φορές, με έως και οκτώ ώρες χρήσης πριν από το πλύσιμο. Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμη για αγορά.

Το κανάλι Unbox Therapy στο YouTube μοιράστηκε την Κυριακή 27/9 ένα νέο βίντεο που δίνει μια πιο προσεκτική ματιά στις επαναχρησιμοποιήσιμες μάσκες προσώπου της Apple για τους υπαλλήλους της.

Η μάσκα της Apple σχεδιάστηκε από τις ομάδες Μηχανικής και Βιομηχανικού Σχεδιασμού της εταιρείας εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης για τους υπαλλήλους της και τα κουτιά περιλαμβάνουν το διάσημο κείμενο της Apple “Designed by Apple in California”.

Το βίντεο παρουσιάζει ότι κάθε κουτί περιέχει πέντε ξεχωριστά σφραγισμένες μάσκες με προσαρμογείς για να ενώσουν τους βρόχους αυτιών για πιο ασφαλή εφαρμογή. Η συσκευασία για κάθε μάσκα δίνεται με οδηγίες χρήσης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να πλένουν τα χέρια τους, να ανοίγουν τη μάσκα και, στη συνέχεια, να προσαρμόζουν τους ιμάντες για άνετη εφαρμογή.

Όπως γράφει το macrumors.com, το Youtube κανάλι Unbox Therapy παρατήρησε ότι η μάσκα, κατασκευασμένη από τρία κομμάτια υφάσματος υψηλής ποιότητας, είναι καλύτερη από τις συμβατικές μάσκες, τονίζοντας ότι η μάσκα της Apple είναι αποτελεσματική στο μπλοκάρισμα της ροής αέρα από το στόμα.

“Είναι πολύ ασφαλές. Όσον αφορά την αναπνοή, θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλύτερα, σε σύγκριση με μια χειρουργική μάσκα, αλλά σίγουρα το αισθάνομαι πιο σφραγισμένο από μια τυπική χειρουργική μάσκα”, δήλωσε ο δοκιμαστής της μάσκας του Unbox Therapy.

Η μάσκα διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και μπορεί να πλυθεί έως και πέντε φορές, με έως και οκτώ ώρες χρήσης πριν από το πλύσιμο. Καθώς η μάσκα προορίζεται μόνο για τους υπαλλήλους της Apple, δεν είναι διαθέσιμη για αγορά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα