Βίντεο: "Κρίση κορδέλας" για τον Ερντογάν - Κι άλλο παιδί τον πρόλαβε σε εγκαίνια

Βίντεο: "Κρίση κορδέλας" για τον Ερντογάν - Κι άλλο παιδί τον πρόλαβε σε εγκαίνια
GLOMEX

Ένα μικρό κομμάτι κορδέλας, ό,τι απέμεινε, έκοψε ο Ερντογάν σε εγκαίνια πάρκου στην Άγκυρα, καθώς ένα παιδάκι τον πρόλαβε πάλι και την έκοψε και μάλιστα δύο φορές.

Σπαρταριστές σκηνές εκτυλίχτηκαν στην Άγκυρα, στα εγκαίνια του εθνικού πάρκου της πόλης, με ένα πιτσιρίκι να "κλέβει" και πάλι την παράσταση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για "κρίση κορδέλας".

Ο Τούρκος πρόεδρος θα έκανε τα εγκαίνια του πάρκου της τουρκικής πρωτεύουσας και ενώ περίμενε με το ψαλίδι στο χέρι, ένα μικρό παιδί τον πρόλαβε. Η κορδέλα αντικαταστάθηκε, ο Ερντογάν ενημέρωσε το πιτσιρίκι να μην το ξανακάνει, χτυπώντας το στον ώμο, ωστόσο αυτό δεν... αντιστάθηκε στον πειρασμό και την έκοψε για δεύτερη φορά.

ADVERTISING

Προκειμένου όμως τα εγκαίνια να γίνουν... όπως έπρεπε, δόθηκε εν τέλει στον Ερντογάν ένα μικρό κομμάτι κορδέλας να κόψει!

Να θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο, ο Τούρκος πρόεδρος είχε πάθει πάλι το ίδιο σε εγκαίνια και μάλιστα τότε είχε αντιδράσει, χτυπώντας με το δάχτυλό του το κεφάλι του παιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Ερντογάν
SHARE:

24Media Network