Βίντεο με τον Στρος Καν μέσα από το Sofitel

default image

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Sofitel, είδε το φως της δημοσιότητας. Η άφιξή του Ντομινίκ Στρος Καν, η καταγγελία της καμαριέρας και ο περίεργος χορός των ανδρών ασφαλείας (Vid)

Το πρώτο βίντεο με τις κινήσεις του Ντομινίκ Στρος Καν στο ξενοδοχείο Sofitel, όπου κατηγορήθηκε ότι βίασε την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό, έδωσε στη δημοσιότητα το γαλλικό κανάλι BFM-TV.

Πρόκειται για υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση στοίχισε στον Στρος Καν τη θέση του στο ΔΝΤ και του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας, παρά το γεγονός ότι τελικά οι κατηγορίες… κατέπεσαν.

Η αθώωσή του είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες περί σκευωρίας και παγίδευσης του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.

Στο βίντεο βλέπουμε την άφιξη του Στρος Καν και αργότερα την αποχώρησή του (για να συναντηθεί με την κόρη του).

Επίσης, βλέπουμε το “θύμα” να ειδοποιεί την ασφάλεια του ξενοδοχείου και να τους πληροφορεί για την επίθεση που δέχθηκε από τον ένοικο της προεδρικής σουίτας.

Ο Στρος Καν έχει αποχωρήσει από το ξενοδοχείο στις 12:28 για να συναντήσει την κόρη του σε εστιατόριο. Η κάμερα του εστιατορίου τον καταγράφει να φθάνει στις 12:54.

Στις 14:30 μετά το μεσημέρι, το προσωπικό ασφαλείας δείχνει στην Ντιαλό φωτογραφία του Στρος Καν, για να τον αναγνωρίσει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει αναλάβει την υπόθεση η αστυνομία.

Η καμαριέρα δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας στον οποίο έχει μιλήσει η Ντιαλό, καλεί την αστυνομία περίπου μία ώρα μετά την καταγγελία.

Ακολουθεί ένα πολύ “ύποπτο” περιστατικό. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τον “χορό της χαράς” δύο υπαλλήλων ασφαλείας που πανηγυρίζουν για… άγνωστο (;) λόγο.

Για περίπου τρία λεπτά, αγκαλιάζονται, κάνουν high five και χορεύουν και στη συνέχεια πηγαίνουν στη ρεσεψιόν περιμένοντας την άφιξη της αστυνομίας.

Αναμφισβήτητα το βίντεο ενισχύει τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, που ειδικά μετά την πανηγυρική αθώωση του Στρος Καν, υποστηρίζουν με πάθος ότι πίσω από την υπόθεση Ντιαλό, βρίσκεται ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος εξουδετέρωσε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα