“Βόμβα” Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και το Wimbledon

“Βόμβα” Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και το Wimbledon
Ο Ράφαελ Ναδάλ 2021 Thibault Camus/AP Photo

Την απόφασή του να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο Wimbledon ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας, Rafael Nadal

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση του Rafael Nadal πως αποσύρεται τόσο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πρόκειται να διεξαχθούν σε έναν περίπου μήνα στο Τόκιο, αλλά και από το τουρνουά τένις στο Wimbledon της Αγγλίας.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο λόγος της απόφασής του αυτής, που σίγουρα δεν ήταν εύκολη, φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι “άκουσε το σώμα του”, ενώ φυσικά ήταν μια απόφαση που πήρε από κοινού με την ομάδα του.

«Ο στόχος είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο, δηλαδή να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτούς τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους στο μέγιστο επίπεδο ανταγωνισμού. Θέλω να στείλω έναν ειδικό χαιρετισμό σε όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο, σε εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιαπωνία. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά στην καριέρα μου και ήταν πάντα προτεραιότητά μου, κάτι που κάθε αθλητής θέλει να βιώσει τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα του. Προσωπικά, ήμουν αρκετά τυχερός που τα έζησα με ένταση τρεις φορές» είπε ο Nadal, ο οποίος έφτασε στους ημιτελικούς του French Open αυτόν τον μήνα αλλά έχασε από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά, Novak Djokovic.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα