Βρετανία: Δια τηλεφώνου η εβδομαδιαία διάσκεψη βασίλισσας Ελισάβετ - Τζόνσον

Βρετανία: Δια τηλεφώνου η εβδομαδιαία διάσκεψη βασίλισσας Ελισάβετ - Τζόνσον

Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, δείχνει την προσαρμογή της καθημερινότητας της βασίλισσας την εποχή του κορονοϊού.

Δια τηλεφώνου αντί δια ζώσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η καθιερωμένη εβδομαδιαία διάσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, στο πλαίσιο της εφαρμογής των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

«Η βασίλισσα πραγματοποίησε σήμερα την εβδομαδιαία δίασκεψή της με τον πρωθυπουργό δια τηλεφώνου. Η Αυτού Μεγαλειότης - που απεικονίζεται απόψε στο Κάστρο του Γουίντσορ - πραγματοποιεί εβδομαδιαίεες ακροάσεις με τον πρωθυπουργό της καθ 'όλη τη διάρκεια της βασιλείας της» αναφέρεται στην ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, διαγνώστη θετικός στον κορονοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος ήδη έχει απομονωθεί στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».

Σε εξέταση υποβλήθηκε και η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία βρέθηκε αρνητική. «Η δούκισσα της Κορνουάλης έκανε επίσης τεστ αλλά δεν έχει τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο πρίγκιπας και η δούκισσα θα μείνουν σε αυτοαπομόνωση στην Σκωτία» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Clarence House.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπόρις Τζόνσον, Μεγάλη Βρετανία, Ελισάβετ, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

Κορονοϊός

UPDATES

Ειδήσεις, αναλύσεις, αριθμοί και όλες οι εξελίξεις για την εξάπλωση του COVID-19 στον πλανήτη. Κάθε μέρα στο email σου.

Εγγραφη

24Media Network