Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS

Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS

Ο 99χρονος βετεράνος πολέμου καθήλωσε όλη την Αγγλία κάνοντας γύρους στον κήπο του σπιτού και μαζεύοντας μέσω δωρεών πάνω από 23.000.000 λίρες για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τώρα έχει άλλη μια εξαιρετική ιδέα.

Ο Τόνι Μουρ, 99χρονος βετεράνος πολέμου, είναι αναμφίβολα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

Και πως να μην είναι θα αναρωτηθεί κανείς, από τη στιγμή που η σκέψη του να κάνει γύρους στην αυλή του σπιτιού του με τη βοήθεια ενός "Πι" είχε ως αποτέλεσμα η σελίδα που άνοιξε για την ενίσχυση του NHS εν μέσω κορονοϊού να κατακλυστεί από δωρεές.

ADVERTISING

Πράξεις και χειρονομίες αγάπης και αλληλεγγύης από όλο τον κόσμο βρήκαν έκφραση και ταυτότητα μέσα από έναν γενναίο άνδρα κα έτσι αντί για 1.000 λίρες που είχε βάλει ως στόχο να μαζέψει, να έχει φτάσει τώρα να ξεπεράσει τις 23.000.000 λίρες!

Τη βόλτα του στον κήπο την ολοκλήρωσε την Μεγάλη Πέμπτη, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως σταμάτησε τις προσπάθειες να βοηθήσει τους συμπολίτες του.

Βρετανία: Ο σούπερ παππούς τραγουδάει το You'll Never Walk Alone για να βοηθήσει το NHS

Ίσα-ίσα είναι εξίσου εντυπωσιακός και στο επόμενο εγχείρημά του, με τον Τόνι Μουρ να ενώνει τη φωνή του με αυτή του ηθοποιού/τραγουδιστή Μάικλ Μπαλ και να τραγουδούν μαζί το θρυλικό You'll Never Walk Alone.

Πέρα από τη συνεργασία τους ως ντουέτο, οι δυο τους παίρνουν μέρος στην ηχογράφηση του τραγουδιού έχοντας για συνοδεία αρκετά μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Μεγάλη Βρετανία, με τον Μάικλ Μπολ να εκφράζει την πίστη πως θα συγκεντρωθούν και άλλα χρήματα αλλά και την ελπίδα πως το single θα είναι το Νο 1 στη χώρα μέχρι τις 30 Απριλίου.

Ημερομηνία που ο θρυλικός Τόνι Μουρ θα συμπληρώσει έναν ακριβώς αιώνα από τη γέννησή του.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Θα τιμηθεί στα εγκαίνια νέου νοσοκομείου

Παράλληλα, ο λοχαγός Μουρ θα είναι επίτιμος καλεσμένος στα εγκαίνια ενός νέου νοσοκομείου εκστρατείας την επόμενη εβδομάδα. Ο Μουρ θα εξάρει το έργο των εργαζομένων του NHS μέσω βιντεοσύνδεσης, κατά την τελετή εγκαινίων του νέου νοσοκομείου "Nightingale" στο Χαρογκέιτ, στη βόρεια Αγγλία, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τη χώρα να διαχειριστεί την πανδημία του νέου κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είπε πως νιώθει τιμή που του ζητήθηκε να εγκαινιάσει το νοσοκομείο και να του δοθεί η ευκαιρία να ευχαριστήσει ευθέως τους επαγγελματίες υγείας: "Είμαι κατάπληκτος από το εύρος της ευγένειας και γενναιοδωρίας που επέδειξαν οι Βρετανοί πολίτες, οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν παρά το γεγονός ότι για πολλούς είναι μια περίοδος αβεβαιότητας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Μεγάλη Βρετανία
SHARE:

24Media Network