Χάρι και Μέγκαν: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της κόρης τους Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια

Χάρι και Μέγκαν: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της κόρης τους Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια
Η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν, Λίλιμπετ Instagram/misanharriman

Ένα νέο πορτρέτο της κόρης τους Λίλιμπετ από τα πρώτα της γενέθλια έδωσαν στη δημοσιότητα ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, Χάρι και Μέγκαν.

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους Λίλιμπετ γιόρτασαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό πορτρέτο της δευτερότοκης κόρης τους και εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν γιόρτασαν την περίσταση με την οικογένεια και στενούς τους φίλους στο Frogmore Cottage στο κάστρο του Ουίνδσορ το περασμένο Σάββατο, όταν βρέθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η φωτογραφία φαίνεται πως τραβήχτηκε από τον οικογενειακό φίλο του ζευγαριού Misan Harriman.

Η μικρή Λίλιμπετ ποζάρει χαμογελαστή στον φακό του Harriman, ενώ φοράει ένα γαλάζιο φορεματάκι και μία λευκή κορδέλα στα κόκκινα μαλλιά της, τα οποία όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της Χάρι.

Το ζευγάρι είπε ότι είχε συγκινηθεί από τις ευχές για τα γενέθλια της Λίλιμπετ, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ονομάστηκε προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Independent, η βασίλισσα συνάντησε τη δισέγγονή της για πρώτη φορά την Πέμπτη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο βασιλικός σχολιαστής και συν-συγγραφέας της βιογραφίας του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, “Finding Freedom”, Omid Scobie.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα