Χονγκ Κονγκ: Άγρια δολοφονία μοντέλου – Εντοπίστηκαν μέλη του σώματός της

Χονγκ Κονγκ: Άγρια δολοφονία μοντέλου – Εντοπίστηκαν μέλη του σώματός της
Το μοντέλο Άμπι Τσόι Instagram@xxabbyc

Αποτροπιασμό προκαλεί το στυγερό έγκλημα με θύμα την 28χρονη Άμπι Τσόι από το Χονγκ Κονγκ, η οποία εξαφανίστηκε την Τετάρτη και μέλη της οποίας βρέθηκαν σε ξεχωριστά σημεία. Κατηγορούνται ο πρώην σύζυγός της και η οικογένειά του.

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας στο Χονγκ Κονγκ με θύμα το 28χρονο μοντέλο, Άμπι Τσόι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, αφού κατά τη διάρκεια ερευνών εντοπίστηκαν μέρη του σώματός της σε ένα σπίτι στην περιοχή Tai Po, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν επίσης ένας κόφτης κρέατος, ένα ηλεκτρικό πριόνι και μερικά ρούχα.

Αμέσως ο πρώην σύζυγος της Τσόι και η οικογένειά του θεωρήθηκαν ύποπτοι με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη τους καθώς όπως φαίνεται κρύβονται πίσω από το στυγερό έγκλημα.

Ο 28χρονος πρώην σύζυγος της Τσόι, Alex Kwong, ο 31χρονος αδερφός του Anthony και ο 65χρονος πατέρας τους Kwong Kau κατηγορούνται για τη δολοφονία του μοντέλου, ενώ η μητέρα του Alex Kwong, Jenny Li κατηγορείται για διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTHK. Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εμφανίστηκαν τη Δευτέρα (27/02) στο δικαστήριο της πόλης Kowloon Magistrates’ Court όπου δεν τους επετράπη η καταβολή εγγύησης, ενώ ακόμα δεν έχουν παραδεχθεί ή αρνηθεί την ενοχή τους.

Την Κυριακή (26/02), οι ερευνητές αναγνώρισαν ένα κρανίο, πολλά πλευρά και μαλλιά, που πιστεύεται ότι είναι υπολείμματα της Τσόι, σε μια μεγάλη κατσαρόλα για σούπα από ανοξείδωτο χάλυβα, είπε η αστυνομία. Άλλα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του κορμού και των χεριών της εξακολουθούν να λείπουν.

Η υπόθεση έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς οι φρικιαστικές λεπτομέρειες και τα στοιχεία των ερευνών κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των τοπικών ΜΜΕ, ενώ χιλιάδες άνθρωποι έχουν αφήσει συλλυπητήρια στους λογαριασμούς της Τσόι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τσόι, μοντέλο και influencer στα social media με περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram, εμφανίστηκε πρόσφατα ως μοντέλο ψηφιακού εξωφύλλου για το πολυτελές περιοδικό L’Officiel Monaco, ενώ παρακολούθησε τη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα