Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Σοβαρές οι ενδείξεις δολοφονίας

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Σοβαρές οι ενδείξεις δολοφονίας
Οι γονείς της μικρής Μαντλίν (AP Photo/Sang Tan, File) AP

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού και η γερμανική αστυνομία βρίσκεται αρκετά κοντά στην πλήρης διαλεύκανση του εγκλήματος. Η ανατροπή των δεδομένων και ο βασικός ύποπτος.

Η Μαντλίν Μακάν αν ήταν υπό το φως της ζωής και όχι αγνοούμενη, θα γιόρταζε σήμερα τα 18α γενέθλιά της. Παρά την αισιοδόξια των γονέων της πώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν πιθανότητες να βρίσκεται εν ζωή, η γερμανική αστυνομιά φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στην φανέρωση ενός στυγερού εγκλήματος γύρω από το άτυχο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Mirror που αναδημοσιεύτηκαν από το Yahoo News, ο επιθεωρητής Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, που ερευνά την υπόθεση, έχει καταλήξει στον Κρίστιαν Μπρούκνερ, έναν 44χρόνο άντρα με κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων να εκρεμμούν εις βάρος του, ως τον βασικό ύποπτο. Ο Μπρούκνερ σύμφωνα με τον Βόλτερς ζούσε κόντα στην οικογένεια της Μακάν την εποχή που εκείνη εξαφανίστηκε.

Η μέχρι στιγμής έρευνα του Βόλτερς αναφέρει πως ο Μπρούκνερ σκότωσε την Μακάν στην Πορτογαλία και στη συνέχεια επιχείρησε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία, επιστρέφοντας στην Γερμανία. Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, η έρευνα για τον Μπρούκνερ συνεχίζονται και είναι αρκετά πιθανό σύντομα να ασκηθούν κατηγορίες εναντίον του για ανθρωποκτονία ανηλίκου.

Αξίζει να τονίσουμε πως η βρετανική αστυνομία θεωρεί ακόμα την Μαντλίν ως “αγνοούμενη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα