Υπόθεση Μιλέιν: Τη δολοφόνησε και μετέφερε το πτώμα της με βαλίτσα

Υπόθεση Μιλέιν: Τη δολοφόνησε και μετέφερε το πτώμα της με βαλίτσα
glomex

Συγκλονίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της Βρετανής Γκρέις Μιλέιν. Ο δράστης της γυναικοκτονίας δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ακριβώς δύο χρόνια το Δεκέμβριο του 2018, όταν η 22χρονη Γκρέις Μιλέιν από τη Βρετανία, σε ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία, γνώρισε τον 28χρονο Τζέσι Κέμπσον μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder.

To βίντεο από το μοιραίο ραντεβού δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από τη βρετανική εφημερίδα Sun. Οι δύο νεαροί φαίνεται να φέρονται τρυφερά ο ένας στον άλλον σε εμπορικό κέντρο, σε μπαρ, αλλά και στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου τη συνόδευσε πριν τη δολοφονήσει.

Ο Κέμπσον την οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Όκλαντ. Από εκεί το νεαρό κορίτσι δεν βγήκε ποτέ. Ο Κέμπσον δολοφόνησε τη Γκρέις και έβγαλε το πτώμα της από το ξενοδοχείο μέσα σε μία βαλίτσα.

Η φρικτή σκηνή απαθανατίστηκε από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όταν ο δράστης συνελήφθη πριν δύο χρόνια είχε αρνηθεί τα πάντα. Λίγες μέρες αργότερα όμως παραδέχτηκε πως είχε δολοφονήσει τη νεαρή.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, 8 μήνες πριν ο δράστης είχε βιάσει άλλη μία Βρετανίδα τουρίστρια..

Η 22 χρονη βρετανίδα είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και το δώρο που έκανε στον εαυτό της ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία. Ο Τζέισον τιμωρήθηκε με ισόβια κάθειρξη, 17 χρόνια χωρίς αναστολή, αλλά ακόμα και μετά από όλα αυτά δε φαίνεται να έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα