Ζευγάρι επί 11 έτη, έχασε 260 κιλά και έκανε σεξ για πρώτη φορά

Ζευγάρι επί 11 έτη, έχασε 260 κιλά και έκανε σεξ για πρώτη φορά
© TLC

Πριν πάρουν την απόφαση να κόψουν τις κακές διατροφικές τους συνήθειες και να υποβληθούν σε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, ζύγιζαν συνολικά 570 κιλά

Σεξ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της 11ετούς σχέση του, είχε την δυνατότητα να κάνει ένα ζευγάρι παχύσαρκων. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ο 42χρονος Λι Σάτον και η 39χρονη Ρένα Κίσερ από το Μισούρι των ΗΠΑ, να χάσουν συνολικά 260 κιλά.

Το ζευγάρι ζύγιζε μαζί 570 κιλά (324 ο Σάτον και 246 η Κίσερ). Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, ελπίζοντας να αποκτήσουν μια φυσιολογική σχέση, καθώς τα πολλά παραπανίσια κιλά τους, τους εμπόδιζαν να κάνουν το παραμικρό. Αφού κατάφεραν να χάσουν σχεδόν το μισό του συνολικού τους βάρους στους 12 μήνες που ακολούθησαν της επέμβασης, ήταν πλέον σε θέση να κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

ADVERTISING

Ο Σάτον και η Κίσερ, που γνωρίστηκαν σε μια κλινική απώλειας βάρους, πέρασαν χρόνια τρώγοντας χωρίς μέτρο, αντιμετωπίζοντας το φαγητό ως "λύτρωση" για τα προβλήματά τους. Επακόλουθο ήταν να χάσουν γρήγορα τον έλεγχο, φτάνοντας στο σημείο να εξαρτώνται ακόμα και για τα βασικά, από την αδερφή του Σάτον. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τελευταίος έφτασε σε σημείο να μην μπορεί καν να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Με τα προβλήματα να αυξάνονται μαζί με τα κιλά, το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση να επισκεφτεί ειδικό γιατρό, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι η ζωή τους διατρέχει σοβαρό κίνδυνο και ότι είναι πολύ πιθανό και οι δύο να μην ζήσουν, υπό αυτές τις συνθήκες, για πολλά χρόνια ακόμα.

Ένα χρόνο μετά την επέμβαση και αφού πάλεψαν με τις παλιές, κακές συνήθειές τους, ο Σάτον έφτασε στα 186 κιλά και η Κίσερ στα 126, ανοίγοντας ουσιαστικά νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

(Πηγή: Daily Mail)

SHARE:

24Media Network