Ανακαλύψαμε το μέρος όπου θα βρεις τα πάντα για το σπίτι σου

Ανακαλύψαμε το μέρος όπου θα βρεις τα πάντα για το σπίτι σου

Δίπλα στα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, μπορείς να βρεις τις δικές σου συσκευές και μικροσυσκευές που είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό.

Βιβλία, κινητά τηλέφωνα, gaming, τάμπλετ, γραφική ύλη, υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηχεία και διάφορα άλλα «γκατζετάκια». Αυτά μπορούσε να αποκτήσει όποιος μέχρι πρότινος επισκεπτόταν ένα από τα 56 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο. Και χρησιμοποιούμε «αόριστο χρόνο», καθώς πλέον η διαθέσιμη γκάμα προϊόντων έχει επεκταθεί αισθητά, συμπεριλαμβάνοντας κι όλα όσα χρειάζεται κάποιος για το σπίτι του. Δηλαδή τις οικιακές συσκευές!

Δίπλα λοιπόν, στα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, τώρα ο καθένας μπορεί να βρει και να κάνει δικές του συσκευές – μικροσυσκευές άκρως απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό. Από ψυγεία και φούρνους έως καφετιέρες και κλιματιστικά. Κι από air condition και σκούπες έως πλυντήρια πιάτων και ρούχων. Οτιδήποτε δηλαδή, είναι αναγκαίο για κάθε σπίτι, για κάθε οικογένεια, για κάθε νέο ζευγάρι.


Τα νέα προϊόντα κατανέμονται σε τρεις βασικές διαφορετικές κατηγορίες:

Κλιματισμός και θέρμανση: air condition, αφυγραντήρες, ιονιστές, ανεμιστήρες, θερμαντικά σώματα κ.α.

Οικιακές μικροσυσκευές: καφετιέρες, σκούπες, σιδερώστρες, σίδερα, φούρνοι, μικροκυμάτων, ηλεκτρικές ψησταριές, σκεύη / αξεσουάρ μαγειρικής, ραπτομηχανές κ.α.

Οικιακές συσκευές: ψυγεία, εντοιχιζόμενες συσκευές, πλυντήρια / στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, κουζίνες / φουρνάκια, απορροφητήρες


Θέλετε φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώνετε εύκολα το κρέας, μιας και την τελευταία φορά καθόσασταν με τις ώρες με ένα σεσουάρ πάνω από το κοτόπουλο; Στα Public θα βρειτε και τον φούρνο μικροκυμάτων και το σεσουάρ! Αλλά και την ηλεκτρική κουζίνα για να το μαγειρέψετε και το ψυγείο για να φυλάξετε ό,τι περίσσεψε και τον φούρνο μικροκυμάτων για να το ζεστάνετε προτού το ξαναφάτε.

Και μιας και έχουν πιάσει για τα καλά οι… ζέστες, ας μην ξεχνάμε και τα κλιματιστικά, μέσω των οποίων μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι μας σε έναν καλοκαιρινό παράδεισο. Και για εσάς τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους μας.

Από την άλλη πλευρά, αν έχετε δει πολλά βιντεάκια μαγειρικής στο Youtube και επιθυμείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας, τότε σίγουρα τα Public θα σας βοηθήσουν, καθώς προσφέρουν μια ευρεία γκάμα συσκευών -απαραίτητες για κάθε φιλόδοξο… σεφ. Μίξερ, ραβδομπλέντερ, φριτέζες, ζυγαριές, κουζινομηχανές, πολυκόφτες, τηγάνια, κατσαρόλες, αποχυμωτές, στίφτες κι όλα όσα εγγυώνται ένα υπέροχο γεύμα κάθε στιγμή την ημέρα. Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, βραδινό κοκ.

Και φυσικά, υπάρχει πρόβλεψη και για τους «μανιακούς» με την καθαριότητα, καθώς στα Public μπορείτε να βρείτε σκούπες για κάθε γούστο (stick, robot, χειρός), ατμοκαθαριστές, σίδερα και πλυστικά μηχανήματα. Ώστε το σπίτι να λάμπει ανά πάσα ώρα και στιγμή, και να μην τρομάζετε στην ιδέα μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης.

Με πλούσια γκάμα, πληθώρα επιλογών, εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, τα καταστήματα Public έρχονται αναμφίβολα να απογειώσουν την εμπειρία του σπιτιού. Σε συνδυασμό πάντα, με τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψετε όλες τις οικιακές συσκευές, κάνοντας μια βόλτα σ’ ένα από τα 56 υποκαταστήματα των Public ή απλώς πληκτρολογώντας https://www.public.gr/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα