Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης

Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης

Ένα ποιοτικό βιοτικό επίπεδο θέλει και γερή…τσέπη!

H Ευρώπη φιλοξενεί δεκάδες πόλεις και χώρες, οι οποίες έχουν τα υψηλότερα εισοδήματα και το καλύτερο βιοτικό επίπεδο στον κόσμο. Ωστόσο, η ζωή σε μια από αυτές τις πόλεις έχει και κάποιο κόστος.

Σύμφωνα με την έκθεση της Glassdoor με τίτλο «Ποιες χώρες τις Ευρώπης προσφέρουν το καλύτερο βιοτικό επίπεδο», η πρωτεύουσα της Βρετανίας βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή, διαθέτοντας το υψηλότερο ενοίκιο της Ευρώπης.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποιες είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης:

Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης

11. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία για όσους αναζητούν ένα νέο σπίτι, δεδομένου ότι αποτελεί πολιτιστικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο για τη χώρα. Ωστόσο, το κόστος διαβίωσης είναι αρκετά υψηλό, με αποτέλεσμα το Άμστερνταμ να είναι μια από τις πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης για να ζει κανείς.

Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης

10. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Το κόστος ζωής στο Ελσίνκι είναι από τα υψηλότερα σε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο εξισορροπείται από τους υψηλούς μισθούς που προσφέρει στους εργαζόμενους.

9. ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Η Σουηδία διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά βιοτικά επίπεδα στην Ευρώπη, χάρη στο κόστος των τοπικών αγαθών και υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της μεταφοράς και της ενοικίασης) το οποίο είναι σχετικά μικρό.

Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης

8. ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας προσφέρει μεν υψηλούς μισθούς, αλλά η αύξηση του κόστους για τη στέγαση, τις μεταφορές και τα παντοπωλεία καθιστά την πόλη ακριβή για τους κατοίκους της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΔΩ

Πηγή: Fortunegreece.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network