Couples Workout: Πώς θα κάψεις λίπος μαζί με το ταίρι σου

Couples Workout: Πώς θα κάψεις λίπος μαζί με το ταίρι σου
Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson/ Oneman.gr

Οι 6 ασκήσεις για δύο, που θα αυξήσουν τον μεταβολισμό, θα κάψουν λίπος αλλά και θα γυμνάσουν τους μύες σας.

Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει. Μπορεί το κλίμα να μην είναι γιορτινό λόγο της καραντίνας και της κλεισούρας, παρ’ όλα αυτά όλοι προσπαθούμε να βάλουμε στο σπίτι μας λίγη από τη χαρά και τη λάμψη των γιορτών. Αυτό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, και γενικά πολύ φαΐ.

Καλό είναι να κάνουμε πράγματα, ώστε το μυαλό μας να ξεχνάει λίγο τις δύσκολες αυτές ημέρες. Όμως πρέπει να προσέχουμε, διότι όλα τα παραπάνω θα επηρεάσουν πολύ το σωματικό μας βάρος. Οι θερμίδες που καταναλώνουμε την διάρκεια των εορτών είναι πάρα πολλές και χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Σε συνδυασμό με το καθισιό της καραντίνας μπορεί να μας παρασύρει σε αύξηση λίπους και σωματικού βάρους. Όταν τελειώσει η γιορτινή περίοδος και ανέβεις στην ζυγαριά τότε είναι που θα πάθεις το σοκ. Γι’ αυτό προσέχουμε για να μην μας πάρει η κάτω βόλτα.

Ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά η άσκηση. Ιδανικότερα να κάνεις γυμναστική με το ταίρι σου. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 6 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τη φίλη σου, ώστε να αυξήσετε το μεταβολισμό σας αλλά και το κάψιμο λίπους, να γυμνάσετε όλους τους μυς και να ιδρώσετε.

Κάποιες ασκήσεις είναι αρκετά παιχνιδιάρικες και σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να διασκεδάσετε όταν τις εκτελείτε. Θετική ψυχολογία πάνω από όλα για να περάσουν αυτές οι μέρες όσο πιο ευχάριστα γίνετε.

Πώς να το κάνετε

Tο πρόγραμμα αποτελείται από 6 ασκήσεις. Την κάθε άσκηση θα την εκτελείτε για 40 δευτερόλεπτα και θα ξεκουράζεστε άλλο τόσο. Πρέπει να κάνετε 4 σετ. Κάποιες ασκήσεις έχουν 2 κινήσεις το οποίο σημαίνει ότι το 1 σετ τελειώνει όταν και οι 2 εκτελέσουν και τις 2 κινήσεις.

Οι ασκήσεις

Ημικάθισμα με περάσματα

Overhead ball pass

Κάμψεις με πιέσεις ποδιών

Bear crawl challenge

Split squats with push ups

Push ups squat

> Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το Studio Γυμναστικής, MELTDOWN FITNESS HOUSE Λεωφόρο Κύπρου 172, Αργυρούπολη τηλ 6944691723

> Αν θες να μάθεις καινούργιες ασκήσεις και να αναβαθμίσεις την προπόνηση σου βρες τον Πολυμερόπουλο Βαγγέλη στο instagram @vpolimero

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα