Galaxy Iraklio: Όταν η τέχνη της φιλοξενίας σμιλεύει αξέχαστες εμπειρίες

Διαβάζεται σε 4'
Galaxy Iraklio: Όταν η τέχνη της φιλοξενίας σμιλεύει αξέχαστες εμπειρίες

Ονειρεύεστε ήδη τις Πασχαλινές και τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Ο προορισμός σας ακούει σε ένα όνομα. Galaxy Hotel στο μοναδικό Ηράκλειο, στην Κρήτη.

Τι κάνει έναν προορισμό πραγματικά ξεχωριστό και πως ένα ξενοδοχείο γίνεται το κέντρο ενός αξέχαστου ταξιδιού; Με το Πάσχα αλλά και το καλοκαιράκι να βρίσκονται προ των πυλών, όλοι αναζητούν ένα μέρος που μπορεί να καλύψει, όχι μόνο τις ανάγκες τους, αλλά κυρίως τις επιθυμίες τους, εκείνες τις μικρές στιγμές που συνθέτουν το άλμπουμ με τίτλο: «Οι διακοπές των ονείρων μας»! 

Η Κρήτη είναι σίγουρα ο προορισμός μας για το φετινό Πάσχα, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην πάμε για λίγες έστω ημέρες και για το καλοκαίρι και το πεντάστερο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο, θα αποτελέσει, το κέντρο, την αφετηρία και την πυξίδα του ταξιδιού μας. Η τέχνη της φιλοξενίας είναι το DNA του όμορφου, βραβευμένου ξενοδοχείου, στη σύγχρονη μα και γραφική πρωτεύουσα της Κρήτης. Υπάρχουν πολλά και σημαντικά στοιχεία που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό μα και αγαπητό στους επισκέπτες του, οι οποίοι το επιλέγουν για όποιο λόγο κι αν ταξιδεύουν: Αναψυχή ή δουλειά. 

Η καλοκουρδισμένη ομάδα του ξενοδοχείου, μοιάζει με μια όμορφη οικογένεια που σε υποδέχεται με χαρά στο σπίτι της, έτοιμη πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό μα και με περισσή φροντίδα, να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία. Στο Galaxy δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ούτε για τη διαμονή, ούτε για το φαγητό, αλλά ούτε και για τις εκδρομές σας στην Κρήτη. Οι άνθρωποι του είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν. 

Η τέχνη της Διαμονής

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξτε κάποιο από τα υπέροχα δωμάτια του Galaxy. Τα χαρακτηρίζει η άνεση, η κομψότητα, η λειτουργικότητα και η λεπτομέρεια. Πολυτελή υφάσματα και τα όμορφα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα λευκά είδη από αγνό αιγυπτιακό βαμβάκι, τα πολυτελή, ανατομικά κρεβάτια και στρώματα Simmons και η επιλογή μαξιλαριών με διάφορους βαθμούς σκληρότητας, χαρίζουν μια αυθεντική και ξεκούραστη εμπειρία ύπνου. Ακόμη και αν χρειαστεί να ανοίξετε το lap top σας και να εργαστείτε για λίγο ή πολύ, μέσα στο δωμάτιο σας θα βρείτε χώρο εργασίας και ελεύθερη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει και πλήρως εξοπλισμένο Internet Corner προσφέρει τον πλέον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, διευκολύνοντας όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. 

Η τέχνη της Γαστρονομίας

Στο Galaxy η εμπειρία της γαστρονομίας έχει ξεχωριστή θέση και αποτελεί ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα. Με φρέσκα, εποχικά και τοπικά προϊόντα η ομάδα της κουζίνας ετοιμάζει εδέσματα που γαργαλούν τους ουρανίσκους. Επιλέξτε μεσογειακά πιάτα από το εστιατόριο Vetri ή από το Per Se Lounge ή απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας στο δωμάτιο σας.

Η τέχνη της Απόλαυσης 

Χαλαρώστε γύρω από τη μεγάλη πισίνα με φρέσκο νερό αλλά και το ευρύχωρο εξωτερικό καθιστικό που περιβάλλεται από τους καταπράσινους κήπους και αποτελεί πραγματική όαση ηρεμίας μέσα στην πολύβουη πόλη. Απολαύστε το κλαμπ ευζωίας του Galaxy, με το εξοπλισμένο γυμναστήριο, την αίθουσα SPA και το χαμάμ. 

Ζητήστε να σας οργανώσουν εκδρομές, ή να σας ενοικιάσουν αυτοκίνητο, ότι και αν θελήσετε απλά ζητήστε το από το Concierge του ξενοδοχείου. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα