Η απόδειξη ότι η ζυγαριά σου 'λέει' ψέμματα

Η απόδειξη ότι η ζυγαριά σου 'λέει' ψέμματα

Φαίνεται πως είναι λάθος να στηριζόμαστε στον αριθμό που θα δείξει η ζυγαριά για να δούμε αν είμαστε υγιείς ή όχι. Δείτε γιατί (Pics)

Μια γυναίκα αποδεικνύει πως το να επικαλείσαι το φυσιολογικό σου βάρος ως επιχείρημα ότι χαίρεις άκρας υγείας, είναι λάθος.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ξεκαθαρίσουμε πως η ζυγαριά δεν είναι σύμμαχός σου. Στην πραγματικότητα η ζυγαριά είναι σαν τον άπιστο φίλο που είναι έτοιμος να σας πουλήσει ή να σας μαχαιρώσει πισώπλατα ανά πάσα στιγμή.

Η απόδειξη ότι η ζυγαριά σου 'λέει' ψέμματα

Συγκεκριμένα, η fitness blogger και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Kelsey Wells, αποδεικνύει τα λεγόμενά της, ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρεις φωτογραφίες της, στις οποίες καθίσταται σαφές ότι ο αριθμός που θα δεις στη ζυγαριά δεν έχει σχέση με την υγεία.

Η Wells κατέγραψε την διαδικασία της ανάκτησης της φυσικής της κατάστασης μετά από την εγκυμοσύνη της και μετά από 84 εβδομάδες έδειξε την μεγάλη αλλαγή.

Η απόδειξη ότι η ζυγαριά σου 'λέει' ψέμματα

Η πρώτη φωτογραφία τη δείχνει με το βάρος που είχε αποκτήσει, εξαιτίας της εγκυμοσύνης, η δεύτερη 2 μήνες μετά τη γέννα, ενώ η τρίτη απεικονίζει την εικόνα της τώρα. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες φαίνεται πως δεν έχασε μόνο βάρος, αλλά ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, προκειμένου να καταφέρει να βάλει μύες. Ωστόσο, αυτό που παρατηρείται και είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι και στις τρεις φωτογραφίες το βάρος της είναι σχεδόν το ίδιο, ωστόσο η διαφορά στο σώμα της είναι σημαντική.

Η ίδια αναφέρει στη δημοσίευσή της "Στόχος μου ήταν να ξαναμπώ στο εφαρμοστό μου τζιν και μετά από μερικού μήνες γυμναστική τα κατάφερα. Πήρα, όμως, 8 σε μύες. Είναι η πρώτη φορά που το σώμα μου είναι τόσο γυμνασμένο".

Η απόδειξη ότι η ζυγαριά σου 'λέει' ψέμματα

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι πως το βάρος δεν έχει καμία σχέση με το πόσο υγιείς είμαστε. Μάλλον, ο καλύτερος κριτής είναι ο καθρέφτης, αυτό γιατί μπορεί κάποιος να έχει την ιδανική αναλογία ύψους-βάρους και να είναι σε πολύ κακή φόρμα και κάποιος άλλος να ζυγίζει 10 κιλά παραπάνω από το κανονικό, αλλά να είναι γυμνασμένος και να είναι σε εκπληκτική φόρμα.

Επομένως, μερικές φορές μπορείτε να εμπιστευτείτε το μάτι και τον καθρέφτη σας.

(ΠΗΓΗ: elitedaily)

SHARE: