Μια yoga instructor αποκαλύπτει το μυστικό για maximum αποτελέσματα, όποιον τρόπο άσκησης κι αν επιλέγεις

Μια yoga instructor αποκαλύπτει το μυστικό για maximum αποτελέσματα, όποιον τρόπο άσκησης κι αν επιλέγεις

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται, πλέον, μία ανάσα μακριά όλο και περισσότεροι κάνουν την εμφάνισή τους στα υπαίθρια γυμναστήρια, στους δρόμους και στα online μαθήματα γυμναστικής. Η yoga instructor, Κέλλυ Δεσύπρη μας μιλάει για τον ρόλο της ενυδάτωσης στην άθλησή σου.

Είτε ανήκεις σε εκείνους που δεν σταμάτησαν ποτέ να ασκούνται, είτε επιστρέφεις τώρα στο fitness πρόγραμμά σου, υπάρχει ένα μυστικό που μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του. Η, δε, απουσία του είναι ικανή να σαμποτάρει την προσπάθειά σου, ιδίως αν προσπαθείς να χάσεις τα κιλά του lockdown.

Το μεγάλο αυτό «μυστικό» δεν είναι άλλο από την ενυδάτωση. Κι αυτή ωστόσο, έχει τα δικά της tips. Γνωρίζεις ήδη πως περίπου 2 λίτρα νερό την ημέρα είναι αρκετά για να λειτουργεί άψογα ο οργανισμός σου. Ο αριθμός αυτός ανεβαίνει, ελαφρώς, το καλοκαίρι αλλά και κάθε φορά που ασκείσαι αφού η εφίδρωση και η συχνή άσκηση μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση. Παράλληλα η άφθονη κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη για τη διαμόρφωση μυϊκού ιστού, την αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και την αποβολή των κατακρατήσεων, μετά από 7 μήνες καθιστικής ζωής. Προκειμένου, ωστόσο, να δεις τα μέγιστα οφέλη από κάθε άσκηση, καλό θα είναι να μειώσεις στο ελάχιστο το νερό της βρύσης και να επιλέξεις ένα φυσικό μεταλλικό νερό γεμάτο με θρεπτικά συστατικά, όπως το AQUA Carpatica, «το νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη». Βλέπεις, τα Καρπάθια, που εκτείνονται σε μια φυσική, αγνή έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, συγκεντρώνουν τεράστιες ποσότητες νερού βροχής τα οποία φιλτράρονται μέσα από το πλούσιο υπέδαφός τους που αποτελείται από πετρώματα σβησμένων ηφαιστείων. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία φυσικών πηγών απ’ όπου αναβλύζει ένα άκρως θρεπτικό, αγνό, αναζωογονητικό μεταλλικό ή φυσικά ανθρακούχο νερό.

Hagop Kalaidjian

Το AQUA Carpatica έχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε φυσικούς ηλεκτρολύτες, έχει αλκαλικό PH αλλά και πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο (αλάτι). Τι σημαίνει αυτό; Πως κάθε γουλιά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στον οργανισμό σου, τονώνοντάς τον με πολύτιμα μέταλλα, βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και, φυσικά, δεν τον επιβαρύνει με περιττά άλατα. Παράλληλα, το Φυσικό Ανθρακούχο AQUA Carpatica περιέχει 0 νιτρικά που προκαλούν οξειδώσεις στον οργανισμό ενώ το Φυσικό Μεταλλικό, σχεδόν 0. Μάλιστα, ήδη, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, η περιεκτικότητα των νιτρικών στο νερό ελέγχεται αυστηρά για λόγους υγείας, κάτι που στη χώρα μας δεν έχει ακόμα καθιερωθεί. Αν λοιπόν ανήκεις στην όλο και μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι το κλειδί για καλύτερη υγεία είναι η πρόληψη, το AQUA Carpatica είναι για σένα!

Πρόκειται, δε, για ένα από τα πιο πρόσφατα δώρα της φύσης στον άνθρωπο αφού οι πηγές του, που βρίσκονται σε ένα παρθένο τμήμα των Καρπαθίων, ανακαλύφθηκαν μόλις το 2005 ενώ το ίδιο το νερό εξερευνήθηκε και αναλύθηκε επί 5 χρόνια. Παρ’ όλο το «νεαρό» της ηλικίας του ωστόσο, το AQUA Carpatica έχει ήδη λάβει 50 Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις για την πραγματικά αναζωογονητική, ουδέτερη γεύση και την άριστη ποιότητά του.

Αρκεί λοιπόν να σκεφτείς πως το 70% του σώματός σου αποτελείται από νερό, για να καταλάβεις την αξία της σωστής ενυδάτωσης. Κι αν χρειάζεσαι έναν ακόμα λόγο, η απώλεια κατακρατήσεων που οδηγούν σε κυτταρίτιδα, η αποτοξίνωση που οδηγεί σε ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αλλά και η ενίσχυση του μηχανισμού δημιουργίας μυϊκού ιστού, που οδηγεί σε ένα δυνατό, σμιλευμένο σώμα, ίσως σε πείσουν να εξετάσεις και πάλι τη σχέση σου με το αγνό, φυσικό, υψηλής ποιότητας νερό όπως το AQUA Carpatica.

Δοκίμασέ το για ένα μήνα, συνδυαστικά με ένα συχνό πρόγραμμα άσκησης, και θα με θυμηθείς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα