Με αυτούς τους τρόπους επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές

Με αυτούς τους τρόπους επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές

Οι πέντε πιο συνηθισμένοι τρόποι επικοινωνίας που χρησιμοποιούν όσοι απατούν τη σχέση τους, σύμφωνα με έρευνα σε μεγάλο dating site

Ανεξαρτήτως συνθηκών και ποιος απ' τους δύο είναι αυτός που "κερατώνει" σε μια σχέση, η απιστία είναι απιστία και πάντα κάποιος πληγώνεται. Το χειρότερο ίσως είναι να τσακώσεις τον άπιστο σύντροφο στα πράσα.

Κι αν το να δεις το άλλο σου μισό στο κρεβάτι με κάποιο άλλο πρόσωπο είναι γροθιά στο στομάχι, εξίσου σκληρό μπορεί να είναι και τα μεταξύ τους μηνύματα.

Και υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους επικοινωνούν συνήθως οι παράνομοι εραστές. Για την ακρίβεια, οι εξής πέντε σύμφωνα με το dating site Ashley Madison, είναι οι πιο διαδεδομένοι. Οπότε τον νου σας.

Smartphone

Το κινητό είναι το πιο συνηθισμένο μέσο επικοινωνίας σε αυτές τις περιπτώσεις με το 56% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα να δηλώνουν ότι το προτιμούν όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με το αντικείμενο του πόθου τους.

Email

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 40% έρχεται το email, που θέλει προσοχή να μην μείνει ανοιχτό ή έχει αποθηκευμένο τον κωδικό και αποκαλυφθεί η «λαδιά» του άπιστου

Dating sites

Το 20% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι επικοινωνούν μέσω dating sites με άλλους συντρόφους. Έχει άλλωστε το πλεονέκτημα αυτή η επιλογή καθώς υπάρχουν πολλά τέτοια sites άρα είναι πιο δύσκολο να αποκαλυφθεί ο άπιστος.

Social media

Καθόλου περίεργο, ειδικά με τόσα chat που υπάρχουν. Το 18% δηλώνει ότι τα προτιμά για να επικοινωνήσει με το πρόσωπο που απατά τη σχέση του.

Κρυφό τηλέφωνο

Αν και σαφέστατα πιο ακριβή επιλογή, το να έχεις δεύτερο κινητό σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το 11% των ατόμων που συμμετείχε στην έρευνα.

Πηγή: Independent

SHARE:

24Media Network