Μήπως, χρησιμοποιούμε όλοι τα Post-It λάθος; Ο σωστός τρόπος

Μήπως, χρησιμοποιούμε όλοι τα Post-It λάθος; Ο σωστός τρόπος
screenshot daily mail

Η ραδιοφωνική παραγωγός Jackie O αποκάλυψε το κόλπο της για να "ξεφλουδίζει" τα χαρτάκια Post-It σωστά. Χιλιάδες εντυπωσιασμένοι χρήστες στα social media λένε ότι δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ.

Η Jackie O, ραδιοφωνική παραγωγός στη Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε το κόλπο της για ξεφλούδισμα των Post-It χωρίς να δημιουργήσει ένα “κουλουριασμένο” φύλλο και χιλιάδες χρήστες έχουν εντυπωσιαστεί από αυτή την απλή συμβουλή.

Η 45χρονη είπε ότι πολλοί από εμάς ξεφλουδίζουν τις Post-It σημειώσεις μας από το κάτω μέρος προς τα πάνω, το οποίο δημιουργεί ένα “κουλουριασμένο” φύλλο. Θα πρέπει να τα ξεκολλάμε από το πλάι για να διατηρήσουμε το χαρτί “επίπεδο”.

“Το Post-It είναι πραγματικά ενοχλητικό όταν προσπαθείτε να το κολλήσετε και κάμπτεται πάντα έτσι”, είπε η Jackie O Henderson σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε στο Instagram, σύμφωνα με την daily mail.

“Λοιπόν, εδώ είναι το κόλπο για το πώς να το αποφύγετε”.

Πρέπει πρώτα να “ξεφλουδίσετε από το πλάι”. Στη συνέχεια, κολλήστε τη σημείωση Post-It στο τραπέζι και θα παραμείνει εντελώς ευθεία, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χώρο για να γράψετε κάποια σημείωση.

Χιλιάδες που είδαν την ιδέα της Jackie εντυπωσιάστηκαν, γράφοντας με χιούμορ “αυτό μου αλλάζει τη ζωή”.

“Γιατί δεν το σκέφτηκα ποτέ πριν”, έγραψε μια γυναίκα και βλέποντας το βίντεο, αυτό θα πείτε κι εσείς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα