Οι 6 καλύτερες ισιωτικές πρέσες μαλλιών που θα βρείτε με έκπτωση

Οι 6 καλύτερες ισιωτικές πρέσες μαλλιών που θα βρείτε με έκπτωση
Pexels

Ποιά γυναίκα δεν θέλει να έχει πάντα χτενισμένα και περιποιημένα μαλλιά χωρίς να πρέπει να επισκεφτεί το κομμωτήριο; Για ένα τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα η πρέσα μαλλιών είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σας.

Τα ισιωτικά μαλλιών κάνουν πολλά παραπάνω από ένα απλό ίσιωμα. Θα μπορέσετε να κάνετε εύκολα στυλάτα χτενίσματα και να ανανεώσετε το λουκ σας γρήγορα και εύκολα. Σφιχτές μπούκλες, ανάλαφρο σπαστό, τέλειο ίσιο, είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά με μία και μόνο ισιωτική πρέσα. Το απλό αυτό gadget μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση για να φτιάχνετε και να ανανεώνετε το χτένισμά σας.

Για να αποκτήσετε τέλειο ίσιωμα που διαρκεί, σαν αυτό του κομμωτηρίου, επενδύστε σε μία από τις παρακάτω πρέσες ισιώματος που επιλέξαμε για εσάς. Μηχανές νέας υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες δεν καταστρέφουν την τρίχα και δημιουργούν επαγγελματικό αποτέλεσμα ,για να έχετε πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά με κίνηση και όγκο. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις και προσφορές αυτών των ημερών και κάντε δική σας αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των μαλλιών σας.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL PARIS STEAMPOD 3.0

Το επαναστατικό σύστημα ισιώματος SteamPod 3.0 της L’Oréal Professionnel Paris γίνεται πιο αποτελεσματικό, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά σας 2 φορές πιο γρήγορα και με περισσότερη ευκολία, με τη δύναμη του ατμού. Σε ειδική έκδοση με ΔΩΡΟ μια Συλλεκτική Θήκη και 2 Hair Clippers! Χάρη στο νέο design και στον πιο ελαφρύ, λεπτό σχεδιασμό του, το styling γίνεται ακόμη πιο εύκολο! Με μακρύ καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το εργαλείο αυτό προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Το ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ: 2x πιο γρήγορα 2x πιο λεία 91% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών.

GHD Gold Professional Styler

Βραβευμένο ηλεκτρικό σίδερο, το GHD Gold professional Styler είναι ιδανικό για styling με λείανση, για κάθε μήκος μαλλιών. Η πολυτελής αίσθηση που παρέχει το ghd Gold Professional Styler βασίζεται στην ανανεωμένη σχεδίαση του και στις ομαλότερες πλάκες χρυσού, οι οποίες γλιστρούν με ευκολία στα μαλλιά και χαρίζουν τέλειο styling. Το αποτέλεσμα της χρήσης είναι μαλλιά με έντονη λάμψη και επαγγελματικό φινίρισμα. Τεχνολογία Dual-Zone. Λείες, καμπυλωτές, κινούμενες πλάκες. Κομψός σχεδιασμός και στρόγγυλο στέλεχος. Λειτουργιά αναμονής. Προστατευτικό κάλυμμα για πλάκες. Καλώδιο μήκους 2.7m επαγγελλόμουν προδιαγραφών. 2 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία.

Babyliss Pro 4 Artists Elipstyle Titanium Bab3500e

Επαγγελματική Πρέσα Babyliss Pro 4 Artists Elipstyle Titanium BAB3500E 31mm, Ένα ισιωτικό μαλλιών κατασκευασμένο με προηγμένη τεχνολογία και σχεδιασμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά . To Babyliss Pro 4Artists Elipstyle Plate BAB3500E Είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που επαναπροσδιορίζουν την ευκολία χρήσης και την αριστεία στην απόδοση. Οι πλάκες τιτανίου είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικές και εγγυώνται λάμψη και υγιή όψη στα μαλλιά σας. Χάρη στην τεχνολογία IonMultiplier, μια γεννήτρια ιόντων υψηλής χωρητικότητας είναι σε θέση να κάνει τα μαλλιά αμέσως πιο λεία και λαμπερά μετά τη χρήση, συμβάλλοντας στο styling αιχμής που φροντίζει κάθε τύπο μαλλιών. Η μοναδική του κυρτή σχεδίαση και η εξαιρετικά λεπτή επιφάνεια χρωμίου το καθιστούν ιδανικό τόσο για ίσιωμα όσο και για δημιουργία τέλειων μπούκλες ή κυματισμούς.

Philips BHS752/00

Προστατέψτε και φορμάρετε τα μαλλιά σας με την ισιωτική μαλλιών Philips BHS752/00 τεχνολογίας ThermoShield. Η ομοιόμορφη θερμοκρασία έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη φθορά, ενώ τα μεταλλικά ιόντα μειώνουν τις συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας. Για υπέροχα, υγιή μαλλιά που δεν φριζάρουν. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη και έχει εγγύηση προμηθευτή για 2 χρόνια.

Bioshev Ionic

Θέλετε τέλειο ίσιωμα στη στιγμή, αλλά και μπούκλες με επαγγελματικό αποτέλεσμα και 100% ασφάλεια στη χρήση; Τώρα μπορείτε κι εσείς να κάνετε εύκολα και γρήγορα απίθανα χτενίσματα με την επαγγελματική πρέσα Bioshev Ionic. Ιδανική και για Θεραπεία Κερατίνης. IC κύκλωμα: Εξασφαλίζει ασφάλεια, ανθεκτική λειτουργία και ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. MCH θερμαντικό στοιχείο: Εξασφαλίζει γρήγορη και αξιόπιστη αύξηση της θερμοκρασίας. Ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Πλάκες τουρμαλίνης λείες και ανθεκτικές για γρήγορο styling χωρίς να προκαλεί φθορές στην τρίχα. ΙΟΝΙΚΗ γεννήτρια εγκαταστημένη εσωτερικά εκπέμποντας φυσικό ιονισμό. Αναδομεί, κλειδώνοντας την υγρασία και βελτιώνει τη δομή της τρίχας. 360 μοίρες, περιστρεφόμενο καλώδιο. Μέγιστη Θερμοκρασία: 230 βαθμοί Κελσίου Voltage: AC 100V – 240V Power: 45W Με εγγύηση 6 μηνών

IZZY Professional Ceramic HS-568

Το Izzy Professional Ceramic HS-568 είναι το ισιωτικό που χρειάζεστε για ολόισια, υγιή και ζωντανά μαλλιά. Διαθέτει μεγάλες κεραμικές πλάκες επιφάνειας 44 x 90 χιλ. με επίστρωση κερατίνης που σε συνδυασμό με την οθόνη LCD, η οποία θα σας δίνει πλήρη εικόνα της θερμοκρασίας τους, θα σας χαρίσουν επαγγελματικές επιδόσεις. Προσφέρει τρεις επιλογές θερμοκρασίας (160, 180 και 200ο C) ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Η επιλογή γίνεται ψηφιακά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η αναμονή είναι ουσιαστικά μηδενική αφού η επίτευξη της θερμοκρασίας γίνεται μέσα σε μόλις 1,6 λεπτά. Το περιστρεφόμενο καλώδιο εγγυάται για την πλήρη ελευθερία κινήσεων ενώ οι λειτουργίες standby και auto shut-off μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος, εξαλείφοντας κάθε άλλο πιθανό κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα