Ποιο είναι το πιο απαραίτητο προϊόν για τη συντήρηση του σπιτιού;

Ποιο είναι το πιο απαραίτητο προϊόν για τη συντήρηση του σπιτιού;

Θέλετε τα πάντα στο σπίτι η το εξοχικό σας να λειτουργούν άψογα; Job done!

Διατηρήστε το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση, δίνοντας ξεχωριστή σημασία σε κάθε λεπτομέρεια.To προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας σας και στην εργαλειοθήκη σας είναι ένα. Το WD-40! Το WD-40 είναι το Νο1 σπρέι πολλαπλών χρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το WD-40 και οι 10 top χρήσεις του για το σπίτι:

1. Λιπαίνει τους μηχανισμούς κάθε πόρτας

Με το πέρασμα του χρόνου, οι πόρτες και οι ντουλάπες αρχίζουν να τρίζουν. Ο λόγος; Οι μεντεσέδες τους μαζεύουν σκόνη στο εσωτερικό τους, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η κίνησή τους. Λιπάνετε λοιπόν τους μεντεσέδες με το WD-40 και βάλτε τέλος στο ενοχλητικό τρίξιμο.

2. Εξαφανίζει τα άλατα του μπάνιου και της κουζίνας

Έχετε λεκέδες από άλατα στο μπάνιο ή την κουζίνα; Το WD-40 είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε. Καταπολεμά ακόμα και τα πιο σκληρά άλατα, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις βρύσες, το ντους και τις επιφάνειες από γυαλί.

3. Προστατεύει τα κάγκελα από τη σκουριά

Κάγκελα σε κήπους η μπαλκόνια; Υπάρχει λύση! Ψεκάστε τα με WD-40 και αφήστε τα να το απορροφήσουν για 10 λεπτά. Μετά, πάρτε μία σκληρή βούρτσα και τρίψτε πάνω στην σκουριά ωσότου φύγει εντελώς. Μάλιστα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά, προστατεύοντας τα από την εμφάνιση νέας σκουριάς.

4. Δίνει λάμψη σε ασημικά και χάλκινα αξεσουάρ

Μεταξύ άλλων, το WD-40 αποτελεί και ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά γυαλιστικά και καθαριστικά που κυκλοφορούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψεκάσετε πάνω στην επιφάνεια του αντικειμένου και μετά να τρίψετε καλά το σκεύος με ένα καθαρό πανί μικροϊνών.

5. Αφαιρεί υπολείμματα κόλλας

«Με τι βγαίνει η κόλλα»; Αυτό είναι ένα από τα πιο βασανιστικά ερωτήματα που απασχολεί κάθε νοικοκύρη ή νοικοκυρά! Η απάντηση όμως και εδώ είναι μία: το WD-40. Χάρη στην ειδική του σύσταση, αφαιρεί την κόλλα ακόμα και από την πιο δύσκολη επιφάνεια… δηλαδή την γυάλινη!

6. Αφαιρεί στίγματα από μπογιές στα πλακάκια

Βάψατε πρόσφατα τον προσωπικό σας χώρο; Αν κοιτάξετε το πάτωμά σας, τότε σίγουρα θα βρείτε κάποια μικρή ή μεγαλύτερη πινελιά… μπογιάς από το χρώμα τον τοίχων! Ψεκάστε λοιπόν πάνω της με WD-40 και αφαιρέστε την στο Πι και Φι!

7. Ξεμπλοκάρει κολλημένα φερμουάρ

Το φερμουάρ είναι μία τόσο απλή αλλά τόσο χρήσιμη εφεύρεση! Υπάρχουν όμως και οι φορές που θα κολλήσει. Ψεκάστε με WD-40 οποιοδήποτε φερμουάρ και χαλαρώστε το στη στιγμή.

8. Αφαιρεί τη σκουριά από τα πλακάκια

Ο λεκές από σκουριά στα πλακάκια είναι εξαιρετικά συνηθισμένος. Εμφανίζεται εκεί που συνυπάρχουν μέταλλα και υγρασία, δηλαδή στο μπάνιο, στην κουζίνα ή στο μπαλκόνι μας. Αφαιρέστε τον χωρίς μεγάλο κόστος, ψεκάζοντας τον με WD-40.

9. Καθαρίζει σε βάθος τη ψησταριά

Όλοι μας αγαπάμε το barbeque παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται εκείνη η ώρα για να καθαρίσουμε τη σχάρα από τα λίπη; Αφού βεβαιωθείτε ότι η φωτιά έχει σβήσει, ψεκάστε τη με WD-40 και στην συνέχεια καθαρίστε τη με μία βούρτσα από σύρμα. Στη συνέχεια καθαρίστε καλά με σαπούνι και νερό. Έτσι, η ψησταριά σας θα παραμένει πραγματικά σαν καινούργια!

10. Συντηρεί το ποδήλατό σας

Έχετε ποδήλατο στο σπίτι; Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε την ποδηλατάδα σας στην πόλη ή στην εξοχή, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η καλή λειτουργία της αλυσίδας είναι το Α και το Ω στη χρήση του. Λιπαίνετέ την τακτικά με WD-40 και διατηρήστε την σε άψογη κατάσταση για μία ζωή. WD40. Job done!

Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερες από τις 2000+ χρήσεις του WD-40 για το σπίτι και τον κήπο; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα