Πώς μπορείς να βοηθήσεις το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο

Πώς μπορείς να βοηθήσεις το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα (και κρίσιμα) για τον κλάδο της εστίασης και τους ανθρώπους του. Βρήκαμε όμως, τον πιο απλό τρόπο για να τους στηρίξουμε.

Το αγαπημένο σου καφέ, εκείνο που σταματούσες κάθε πρωί πριν την δουλειά για ένα γρήγορο espresso και ένα πλατύ χαμόγελο από την barista, που ήξερε και το όνομά σου και το πως προτιμάς τον καφέ σου, είναι ερμητικά κλειστό. Εκείνη η ατμοσφαιρική τρατορία στο Παγκράτι, την οποία θεωρείς προσωπική σου ανακάλυψη και όπου πήγες το πρώτο σου ραντεβού με την νυν κοπέλα σου, το ίδιο. Αγαπημένες γεύσεις, αναμνήσεις και καθημερινές συνήθειες απλώς σταματούν να υπάρχουν.

Ένα εφιαλτικό σενάριο για το πως θα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία, με τον κλάδο της εστίασης να είναι εκείνος που έχει υποστεί -κατά κοινή ομολογία- ένα από τα βαρύτητα πλήγματα. Γιατί μπορεί το επερχόμενο εμβόλιο να αποτελεί για όλους εμάς μια νότα αισιοδοξίας, αλλά ο κλάδος της εστίασης και οι άνθρωποί του, αυτή τη στιγμή, δεν βλέπουν κανένα φως στο τούνελ.

Λαμπρή εξαίρεση και πρωτοβουλία με την δυναμική να κάνει την διαφορά αποτελεί το «Ένα δώρο για το καλό» της Edenred, της κορυφαίας πλατφόρμας υπηρεσιών και πληρωμών, που έρχεται -με την βοήθειά μας- να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο «δώρο» στα πάνω από 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση.

Συγκεκριμένα από σήμερα έως και 31 Δεκεμβρίου, η Edenred καλεί τους κατόχους Ticket Restaurant® να κάνουν «ένα δώρο για το καλό» επιλέγοντας να απολαύσουν, μέσω της κάρτας Ticket Restaurant®, αγαπημένες γεύσεις, από αγαπημένα καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου.


Με στόχο να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για τη συμμετοχή τους, αλλά και ταυτόχρονα να ενισχύσει την δραστηριότητα του κλάδου, για κάθε παραγγελία από €10 και άνω, η Edenred επιστρέφει €3 στον χρήστη, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται απευθείας στην κάρτα και κατόπιν εκκαθάρισης της συναλλαγής.

Με αφορμή την έναρξη της πρωτοβουλίας, ο κος Γιάννης Κολοβός, CEO της Edenred δήλωσε σχετικά: «Κάνοντας «Ένα δώρο για το καλό», μαζί με τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® θέλουμε πραγματικά να υποστηρίξουμε τον κλάδο της εστίασης που βιώνει σημαντικές προκλήσεις τους τελευταίους μήνες. Με μία απλή κίνηση, επιθυμούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και μαζί να συμβάλλουμε ώστε την επόμενη μέρα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε καφέ και κάθε γεύμα που ετοιμάζουν για εμάς».

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Edenred στηρίζει τους κλάδους που έχουν πληγεί σημαντικά. Ήδη από την αρχή της πανδημίας η Edenred σχεδίασε και προσέφερε νέες, καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις, όπως η κάρτα MyBenefits®, μέσω της οποίας έδωσε τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιοποιήσουν την παροχή του εταιρικού Holiday Voucher και με τους εργαζομένους τους να στηρίξουν τον κλάδο του τουρισμού που μαζί με εκείνον της εστίασης, βιώνουν μία πρωτόγνωρη κρίση.

Για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την ειδική πλατφόρμα More than Ever, #morethanever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.edenred.gr/morethanever. Επιπλέον, για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr. Εκεί που σίγουρα θα βρείτε την μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα