Πώς να διαλέξετε το σωστό πάπλωμα για απολαυστικούς ύπνους χωρίς θέρμανση

Πώς να διαλέξετε το σωστό πάπλωμα για απολαυστικούς ύπνους χωρίς θέρμανση
PEXELS

Φτιάξαμε τον παρακάτω οδηγό, για να επιλέξετε το πάπλωμα που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τώρα που έπιασαν για τα καλά τα κρύα και διανύουμε την καρδιά του χειμώνα, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις εκπτώσεις και να επενδύσουμε σε ένα ποιοτικό και ανθεκτικό πάπλωμα, του οποίου το κόστος συνήθως ειναι μεγαλύτερο των υπόλοιπων κλινοσκεπασμάτων.

Η επιλογή που θα κάνετε εξαρτάται πολύ από την περιοχή διαμονής σας και το κλίμα της αλλά και τη μέση θερμοκρασία του σπιτιού σας. Αν προτιμάτε το σκέπασμά σας να είναι ελαφρύ ή βαρύ καθώς και αν έχετε κάποια αλλεργία σε κάποιο υλικό.

Μαλλί:

Το μάλλινο πάπλωμα προσφέρει αρκετή ζεστασιά. Το μαλλί είναι φυσικό προϊόν που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει, και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινό, άνετο και ποιοτικό ύπνο.

Πούπουλο:

Το πουπουλένιο πάπλωμα προσφέρει πολυτέλεια και ευεξία! Είναι πολύ ελαφρύ και έχει πολύ καλή θερμική απόδοση.

Μετάξι:

Το μεταξωτό πάπλωμα είναι λεπτό με θερμική μονωτική ισχύ. Είναι ένα υλικό που «αναπνέει» και προσφέρει άνεση. Σημαντικό ατού, ότι είναι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Βαμβάκι & Microfiber:

Το πάπλωμα που έχει γέμιση από βάτα microfiber και βαμβακερή επένδυση είναι ζεστό, αφράτο και ποιοτικό. Η γέμιση είναι πλούσια σε όγκο και ελαφριά σε βάρος, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εσάς που θέλετε ζεστασιά αλλά και ελευθερία κινήσεων.Το βαμβακερό εξωτερικό περίβλημα είναι πιο υγιεινό και επιτρέπει την αναπνοή του σώματος.

Microfiber & Hollowfiber ή Nanofiber:

Το πάπλωμα με επένδυση από microfiber και γέμιση με hollowfiber ή Nanofiber είναι ελαφρύ και έχει πλούσια και αφράτη υφή. Το συνθετικό υλικό της εξωτερικής καληψης προσφέρει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, στη χρήση και τις πλύσεις.

Σημαντικό ρόλο στης επιλογή σας είναι τα togs, βάση της θερμοκρασιάς του σπιτιού και του κλίματος της περιοχής.

Togs: όρος για τη μέτρηση της θερμικής απόδοσης των πουπουλένιων παπλωμάτων.

Για βαρύ χειμώνα προτείνεται πάπλωμα 10,5 – 15 tog

Για την φθινοπωρινή/ανοιξιάτικη περίοδο προτείνεται πάπλωμα 3 – 10,5 tog

Για το καλοκαίρι προτείνεται πάπλωμα 3,0-4,5 tog

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις

BEAUTY HOME : Παπλώματα (2τμχ) με Clip clap Art 4070 600gsm (400gsm+250gsm) 220×240 Λευκό

Παπλώματα με Clip clap Art 4070 από 100% βαμβακερό ύφασμα το οποίο βοηθάει στην φυσική διαπνοή του σώματος εξασφαλίζοντας έναν υπέροχο βραδινό ύπνο. Σας προτείνουμε τον συνδυασμό των δύο παπλωμάτων Downlike eco fiber 4056 και 4057 με συνολική απόδοση θερμότητας 16 tog.

Πάπλωμα Μάλλινο White Down Town

Το Πάπλωμα Μάλλινο της επώνυμης εταιρείας Down Town διαθέτει πλούσια και αφράτη βάτα από μαλλί Αγγλίας, με πιστοποίηση OEKOTEX STANDARD 100. Φέρει βαμβακερή επένδυση για να σας εξασφαλίσει απαλή και δροσερή υφή. Πλένονται στους 30°C χωρίς λευκαντικά. Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα.

GUY LAROCHE υπέρδιπλο πάπλωμα ” New Classic” 220 x 240 cm

Το υπέρδιπλο πουπουλένιο πάπλωμα Guy Laroche υπέρδιπλο πάπλωμα ” New Classic” 220 x 240 cm με βαμβακερή θήκη φύλαξης. 100% πούπουλο (εσωτερικό) και 100% βαμβάκι (εξωτερικό)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα