Τα 9 πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ανδρική ντουλάπα

Τα 9 πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ανδρική ντουλάπα
unsplash

Τα πανοφώρια μπορούν να είναι η τέλεια πινελιά στο outfit σας, όταν θέλετε να ντυθείτε ελαφρώς πιο κομψά ή να προετοιμαστείτε κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Τα ανδρικά μπουφάν σε όλες τις εκφάνσεις τους θεωρούνται από τα πιο απαραίτητα ενδύματα, τόσο για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα όσο και για τα φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα looks σας.

Αν ψάχνετε τρόπο να αναβαθμίσετε το ύφος στα πανωφόρια σας, στον παρακάτω οδηγό θα ανακαλύψετε τα must have κομμάτια για κάθε περίσταση.

Κλασικό Παλτό

Το αντρικό παλτό είναι ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε άνδρα. Φοριέται τις κρύες μέρες του χειμώνα, στη δουλεια ή και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Είναι η επιτομή της κομψής ανδρικής ένδυσης.

Κλασική Καπαρντίνα

Η ανδρική καπαρντίνα είναι το καταλληλο πανωφόρι για τις λιγότερο κρύες μέρες. Είναι ένα στιλάτο κομμάτι που θα φορέσετε και πάνω από κουστούμι για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Επενδύστε σε αυτό το απλό και κλασσικό σχέδιο, αν δεν έχετε ήδη μία στην γκαρνταρόμπα σας.

Δερμάτινο Μπουφάν

Το δερμάτινο μπουφάν είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζει με κάθε εμφάνιση. Καμία ανδρική γκαρνταρόμπα δεν είναι ολοκληρωμένη εάν λείπει ένα δερμάτινο jacket.

Ανδρικό μπουφάν κερωμένο

Το iconic κερωμένο αδιάβροχο μπουφάν του βρετανικού οίκου Barbour αποτελεί το διαχρονικό must-have item. Κομψό και elegant, θα προσθέσει αξεπέραστο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.

Ανδρικό Παρκά

Το ανδρικό παρκά είναι το ιδανικό πανωφόρι για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα, εξαιρετικά ζεστό και λειτουργικό. Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε κάθε άνδρα. Πρόκειται να γίνει το αγαπημένο σας μπουφάν για τη σεζόν του χειμώνα.

Μπουφάν Rainforest

Το μπουφάν Rainforest είναι μοναδικό, καινοτόμο, ζεστό και λειτουργικό. Επιλέξτε το συγκεκριμένο σχέδιο για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και συνδυάστε το με κάθε outfit.

Ανδρικό puffer jacket

Ένα κλασικό, καπιτονέ μπουφάν αποτελεί το must have κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας. Είναι διαχρονικό και το κομμάτι που θα είναι χρήσιμο για τις χειμερινές σας εμφανίσεις αλλά και για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μπουφάν στους άνδρες.

Καπιτονέ μπουφάν

Επενδύστε σε ένα casual καπιτονέ μπουφάν, ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα, από κάθε άνδρα. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σας τα ρούχα. Είναι εύκολο να το έχετε παντού μαζί καθώς δεν πιάνει χώρο όταν διπλωθεί.

Ανδρικό Αμάνικο Μπουφάν

Τα αμάνικα γιλέκα είναι τα most-wanted της mid season. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις πρώτες ψυχρές μέρες του φθινοπώρου αλλά και για την άνοιξη. Μπορείτε να το φορέσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και προσθέτει μια stylish πινελιά στο ντύσιμό σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα