Τα deco trends του 2021 που πρέπει να ακολουθήσεις

Τα deco trends του 2021 που πρέπει να ακολουθήσεις

Οι πιο "hot" τάσεις στη διακόσμηση και πώς θα τις εφαρμόσεις στον χώρο σου.

Μπορεί να έχει περάσει μισός χρόνος από τότε που ήρθε το 2021, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα deco trends που συνοδεύουν τη φετινή χρονιά δεν μπορούν να ενσωματωθούν στον χώρο του σπιτιού σου. Έχεις χρόνο ακόμα. Εξάλλου, μία ανανέωση στον χώρο λειτουργεί πάντα υπέρ σου, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία. Οποιαδήποτε εποχή κι αν γίνει η ανακαίνιση, λοιπόν, – μικρή ή μεγάλη – δεν χάνει την αξία της.

Επομένως, εάν σκέφτεσαι να κάνεις μία ανακαίνιση στη διακόσμηση του σπιτιού σου, παρακάτω είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες επενδύσεις σε έπιπλα και διακοσμητικά που ακολουθούν τα deco trends του 2021 αλλά δεν θα χάνουν τη διαχρονική αξία τους, ενώ παράλληλα συνοδεύονται από την ποιότητα των υλικών και την αισθητική που προσφέρει η εταιρία επίπλων Galanis In House. Από το 1954, η οικογένεια Γαλάνη δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε σπίτι, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η αγάπη και το μεράκι της για καλαισθησία και ποιότητα στα έπιπλα, ήταν αυτά που την κατέστησαν ως συνώνυμο του καλού και διαχρονικού επίπλου.

Rustic έπιπλα με μοντέρνες πινελιές

Η rustic διακόσμηση έχει αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία deco trends για το 2021. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τη διακόσμηση που φέρνει την άγρια ομορφιά της φύσης και στοιχεία του παραδοσιακού αγροτικού πολιτισμού στο σύγχρονο σπίτι. Εφόσον το ξύλο είναι το κατ’ εξοχήν υλικό που υπάρχει άφθονο στο φυσικό περιβάλλον, τότε τα ξύλινα έπιπλα είναι η καλύτερη επένδυση για εσένα και τη φυσιολατρική πλευρά του εαυτού σου. Εάν, λοιπόν, σκέφτεσαι να ανανεώσεις έναν χώρο του σπιτιού σου, ξεκίνα με το υπνοδωμάτιο και αυτό το σετ κρεβατοκάμαρας από ξύλο.

Το σετ αποτελείται από ένα κρεβάτι, δυο κομοδίνα, μία τουαλέτα και έναν καθρέφτη με ποικιλία στις αποχρώσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά και όλους τους χώρους ανεξαιρέτως διαστάσεων. H Galanis in House δίνει τη δυνατότητα ειδικών διαστάσεων, ώστε τα έπιπλα να προσαρμόζονται στον εκάστοτε χώρο. Η minimal αισθητική, οι ανθρακί inox λεπτομέρειες και η διχρωμία στο ξύλο από τεχνητό καπλαμά υψηλής ποιότητας, δημιουργούν μία chic σύνθεση εμπνευσμένη από τη φύση, με μοντέρνες πινελιές.

Έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά

Η ουσιαστικότερη επαφή με τη φύση και το φυσικό περιβάλλον συγκαταλέγεται μεταξύ των θετικών της χρονιάς 2020/21. Γεγονός που αποτυπώθηκε και στα deco trends. Αφουγκραζόμενη τη νέα διακοσμητική τάση, η Galanis in House προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων από φυσικά υλικά, εμπνευσμένα από υλικά που υπάρχουν στη φύση. Ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά, κηροπήγια από bamboo και ψάθινα καλάθια είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορείς να βρεις διαθέσιμα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο κατάστημα της οικογενειακής επιχείρησης Γαλάνη.

Minimal chic διακοσμητικά

Το κλασικό στιλ διακόσμησης κάνει δυναμικό comeback στα deco trends για το 2021, με τα minimal chic διακοσμητικά. Πρόκειται για διακοσμητικά που συνδυάζουν κλασικά και σύγχρονα στοιχεία, ιδανικά για όλα τα στιλ διακόσμησης. Κηροπήγια σε στιλ κίονα, αγαλματίδια με κλασικές φιγούρες ανθρώπων και ζώων είναι ανάμεσα στα διακοσμητικά που μπορείς να επενδύσεις. Ο κατάλογος διακοσμητικών της Galanis in House καλύπτει όλα τα γούστα.

Έντονα χρώματα συνδυασμένα με πιο ουδέτερα

Είναι γνωστό πως τα ουδέτερα χρώματα έχουν διαχρονική αξία, η οποία ωστόσο αποκτά έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα όταν συνδυάζεται με μικρές πινελιές χρώματος. Τεχνική που κυριαρχεί στα deco trends του 2021. Οι πράσινοι και οι μπλε χρωματισμοί, σε συνδυασμό με έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά είναι ανάμεσα στους πιο πρωτότυπους και καλαίσθητους συνδυασμούς του 2021.

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν τα έπιπλα του εκάστοτε χώρου είναι ξύλινα, minimal και κινούνται σε κλασικές, λιτές γραμμές, όπως η παραπάνω σύνθεση από την Galanis in House. Πρόκειται για μία minimal σύνθεση με μοντέρνο design και ποικίλους αποθηκευτικούς χώρους διαφορετικής χωρητικότητας. Η σχεδίασή της παρέχει λειτουργικότητα και διακοσμητική αξία.

Πολυχρηστικά έπιπλα

Η διευκόλυνση στη ζωή μας είναι από τους πρωταρχικούς στόχους που έχουν τεθεί για το 2021. Κάτι που ξεκινάει μέσα από το ίδιο μας το σπίτι και τα πολυχρηστικά έπιπλα. Ένα τέτοιο έπιπλο είναι και το συγκεκριμένο διπλό τραπεζάκι σαλονιού που δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα αλλαγής, μετακινώντας το πάνω μέρος, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Ενσωματώνει σκαμπό για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου. Ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας είναι εφικτές από τη Galanis in House. Άποψη, στιλ, καλαισθησία και λειτουργικότητα στα μέτρα σου.

Κλασικά έπιπλα με μοντέρνες πινελιές

Τα έπιπλα σε κλασικές γραμμές δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Επομένως, η αγορά ενός κλασικού, ποιοτικού και κομψού καναπέ είναι η καλύτερη επένδυση για τον χώρο του καθιστικού. Ανάμεσα σε αυτούς τους καναπέδες, βρίσκεται και ο παρακάτω καναπές από την Galanis in House. Πρόκειται για έναν γωνιακό καναπέ που συνδυάζει το κλασικό αριστοκρατικό στυλ με μοντέρνες minimal γραμμές.

Ιδανικός καναπές για κάθε στυλ διακόσμησης. Τα ψηλά μπράτσα και η πλάτη κάνουν την ειδοποιό διαφορά στην αίσθηση στήριξης που προσφέρει ο καναπές. Τα καθίσματα έχουν ενσωματωμένα λάστιχα που επαναφέρουν τον καναπέ στο αρχικό του σχήμα, παρέχοντας μεγάλη αντοχή. Διατίθεται σε ποικίλους χρωματισμούς αδιάβροχων και αλέκιαστων υφασμάτων, αλλά και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

Οι υπηρεσίες του Galanis in House

Στο site της Galanis in House, www.galanis-inhouse.gr, ή στο φυσικό της κατάστημα, μπορείς να βρεις κρεβατοκάμαρες, καναπέδες, τραπεζαρίες, συνθέσεις, έπιπλα για παιδικό δωμάτιο, στρώματα αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης. Η πολυετής πείρα της, η προσφορά άμεσων και λειτουργικών λύσεων, η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών κατασκευών, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, και η after sales εξυπηρέτηση, αποτελούν αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά της εταιρείας 67 χρόνια τώρα.

Η Galanis in house προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν επιμέτρησης και μελέτης στο χώρο του πελάτη, ώστε να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση επίπλωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες, αλλά και τις διαθέσιμες διαστάσεις του εκάστοτε χώρου. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση, θέλοντας να προσφέρει προσιτές λύσεις για όλους τους πελάτες της, παρέχει εκπτώσεις έως 60% καθ’ όλη την διάρκεια του έτους σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων, αλλά και ολοκληρωμένα πακέτα επίπλωσης.

INFOS

Πειραιώς 45, Μοσχάτο

Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση εντός Αττικής.

Πληροφορίες: [email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4826331 – 210 4827856

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα